به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین علی اکبر وحیدی، پژوهشگر مرکز تخصصی نماز امروز (19 بهمن) در مراسم تقدیر از زحمات و مدیریت پنج ساله حجت الاسلام و المسلمین کفیل، رئیس سابق مرکز تخصصی نماز و تودیع ایشان که در ستاد اقامه نماز برگزار شد، عنوان کرد: زیربنای مرکز نماز بحث دعوت به نماز بود و در این راستا به دو موضوع محتوای نماز و شیوههای دعوت به نماز پرداخته میشد.
استاد حوزه علمیه اظهار داشت: متأسفانه در سالهای اخیرا در مرکز تخصصی نماز بیشتر به شیوههای دعوت به نماز توجه شده است و پرداختن به بحث محتوای نماز کمرنگ بود.
حجت الاسلام و المسلمین وحیدی تصریح کرد: روحانیون و مبلغانی که افراد را به خواندن نماز دعوت میکنند، باید محتوای نماز نیز اهمت دهند تا مخاطبان بدانند که نماز چه اهمیتی دارد و در دنیا و آخرت چه عواقبی دارد.
وی با بیان این که معارف نماز بسیار گسترده است، افزود: ائمه جماعات باید در سخنرانیهای خود به آثار، اهمیت و عواقب نماز بپردازند و آثار نماز باید به صورت مفصل بیان شود.
مدرس تفسیر آیات نماز با تأکید بر این که باید رشته تخصصی دانشگاهی در رابطه با نماز ایجاد شود، گفت: ما باید معارف نماز را در دانشگاه بگنجانیم، این بحث را نمی توان با یک پاورپوینت به جوانان گفت، بلکه محتوای نماز باید در کنار شیوههای دعوت به نماز وجود داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین وحیدی یادآور شد: در سالهای اخیر، سرمایه گذاری برای برخی از طرحها وجود داشته است، مانند طرح صراط که یکی از بهترین طرحها بود.
وی فعال کردن سایت نماز را ضروری دانست و عنوان کرد: ما باید سایت نماز را فعال کنیم و به روز کنیم تا اگر بحثی در مکانی ناقص ماند، مخاطبان را به آن ارجاع دهند.
نظر شما