به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، سرهنگ حسن کوره بلاغی، رئیس پلیس فتای آذربایجان غربی ظهر امروز(25 بهمن) در نشست خبری که در سالن جلسات معاونت انتظامی استان برگزار شد، گفت: در رابطه با جرایم سایبری 255 نفر در استان شناسایی و تحویل مقامات قضایی داده شده اند.
وی، با بیان اینکه افراد بخاطر انگیزه های مالی، اخلاقی و انتقام گیری در فضای سایبری دست به انجام چنین جرایمی می زنند، افزود: در سه ماهه دوم سال جاری بیشترین پرونده های ورودی مربوط به تلگرام بوده که مردم به راحتی به این شبکه ها دسترسی دارند.
کوره بلاغی خاطر نشان کرد: ارزش ریالی پرونده ها در سال جاری کاهش یافته بطوریکه سال گذشته ارزش ریالی پرونده ها 4 میلیارد ریال و امسال 2 میلیارد ریال می باشد که 50 درصد کاهش یافته است.
این مسئول، در ادامه با اشاره به اینکه کاربران فضای مجازی باید آنتی ویروس های خود را به روز کنند، اظهار داشت: اعتماد کاربران فضای مجازی، رعایت نکردن نکات ایمنی هنگام استفاده از کارت های بانکی، اشتراک گذاری تصاویر و عکس های شخصی توسط جوانان از دیگر عواملی است که منجر به افزایش جرایم سایبری در استان می شود.
رئیس پلیس فتای آذربایجان غربی اضافه کرد: توزیع 10 هزار بروشور و سی دی در بین شهروندان، نصب 104 بنر، انجام مصاحبه های رادیویی و تلوزیونی، برگزاری کار گاه های آموزشی و کلاس های آموزشی در مساجد، مدارس و دانشگاه ها از مهم ترین اقداماتی است که در راستای ارتقای اطلاعات شهروندان انجام گرفته است.
وی، در ادامه با اشاره به تعداد کافی نت های فعال در استان، عنوان کرد: در حال حاضر 257 کافی نت در سطح استان فعال هستند که از این تعداد 207 کافی نت دارای مجوز و مابقی در حال در یافت مجوز می باشند که از این تعداد 48 کافی نت فعال در شهرستان ارومیه دایر هستند.
این مسئول، در ادامه با اشاره به فعالیت های انتخاباتی در فضای مجازی، تصریح کرد: از روزی که ثبت نام های انتخاباتی شروع شده کار در این حوزه آغاز شد برخی از کاندیداها کانال های تلگرامی دارند و در این زینه فعالیت ها و تبلیغات خود را انجام می دهند که در بعضی از مواقع شاهدیم که در این کانال ها بد اخلاقی هایی راجب یکدیگر می کنند که پلیس فتا در حد توان مانع از انجام این اتفاقات می شود.
نظر شما