درمانگاه تخصصی بیماران پارکینسون در بیمارستان‌های اصفهان راه‌اندازی شد

خبرگزاری شبستان: مدیرگروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از راه اندازی درمانگاه بیماران پارکینسون در بیمارستان‌های الزهرا و آیت‌الله کاشانی اصفهان راه‌اندازی شده است.

محمدرضا نجفی ظهر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان، با اشاره به راه‌اندازی کلینیک تخصصی برای بیماران پارکینسون در بیمارستان الزهرا و بیمارستان آیت‌الله کاشانی اصفهان اظهار داشت: این مرکز می‌تواند کمک شایانی در خصوص شناسایی و غربالگری بیماران پارکینسون داشته باشد تا بتوان خدمات بهتری را به این بیماران ارائه کرد.

 

وی که معتقد است پارکینسون بیماری صعب العلاج است ولی لاعلاج نیست، ابراز داشت: بیماری ام اس یک بیماری ناتوان کننده جوان است و بیماری پارکینسون یک بیماری ناتوان کننده در دوران میانسالی است.

 

مدیرگروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پرشکی اصفهان با اشاره به اینکه جامع درمانی پارکینسون با هدف ثبت کامل اطلاعات بیماران مبتلا به اختلالات حرکتی، پیگیری علمی این بیماری‌ها، ارائه خدمات نوین درمانی به بیماران و خدمات آموزشی راه اندازی شده است، افزود: مقرر است روش‌های نوین درمانی مانند تزریق سم بوتولیسم و «تعبیه محرک‌های عمقی مغز»  با استفاده از تیم تخصصی در این درمانگاه ارائه شود.

 

وی با تاکید بر اینکه تعرفه خدمات درمانی در کلینیک اختلالات حرکتی اصفهان بر اساس طرح تحول نظام سلامت و با حداقل هزینه‌ها است، گفت: در این درمانگاه یک تیم تخصصی متشکل از متخصصان مغز و اعصاب، روان شناسان، کارشناسان تغذیه و متخصصان بیماری‌های داخلی بر اساس کار بین گروهی به درمان بیماران می‌پردازند.

 

وی با بیان اینکه اختلالات حرکتی گروهی از بیماری‌های عصبی است که بیماران مبتلا به آن، نیازمند خدمات درمانی ویژه هستند، افزود: این بیماری‌ها گستره وسیعی دارد که از شایع‌ترین آن می‌توان از «پارکینسون» (فلج پیش رونده) نام برد.

 

نجفی با بیان اینکه اختلالات حرکتی شامل دو دسته پر حرکتی و کم حرکتی است، ادامه داد: از بیماری‌های پر حرکتی می‌توان از دیستونیا و از بیماری‌های کم حرکتی از پارکینسون نام برد.

 

وی پارکینسون را شایع‌ترین بیماری اختلال حرکتی عنوان کرد و اظهار داشت: این بیماری بیشتر در میانسالان دیده می‌شود و حدود یک درصد افراد بالای ۶۰ سال نیز به آن مبتلا هستند.

 

نجفی با بیان اینکه مبتلایان به پارکینسون دچار ناتوانی حرکتی هستند و نیاز به درمان و مراقبت ویژه دارند، افزود: مردم اعتقاد دارند که این بیماری در اثر کهولت سن ایجاد می‌شود در حالیکه این گونه نیست و این بیماری از میانسالی آغاز می‌شود و در صورت ارثی بودن در سنین نوجوانی نمود پیدا می‌کند.

 

وی همچنین با اشاره به اینکه این درمانگاه طی دو هفته فعالیت تاکنون هزاران مراجعه کننده داشته است، افزود: ثبت اطلاعات این بیماران به صورت الکترونیک در حال انجام است و بانک اطلاعاتی آنها در حال تکمیل شدن است.

 

 

کد خبر 523815

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha