به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام محمد محمدحسینی پيش از ظهر امروز (27 بهمن) در سلسله نشست های سبک زندگی اسلامی که در دفتر پاسخگویی به سوالات شرعی قزوین برگزار شد، بیان کرد: يكي از مصيبت هاي بزرگ ما در جامعه ذلت و خواري مرد در خانواده است كه براي همه اعضاي خانواده بد است و ذلت مرد بلاي خانمان سوز است.
وي ادامه داد: ذلت مرد در خانواده به معناي شكسته شدن اقتدار مرد است؛ برخي توجه مرد را به همسرش زن ذليلي مي دانند در حالي كه وقتي احساسات زن را شناخته و او را همانند يك بدانيم، آن زمان باغباني را زن ذليلي نخواهيم دانست.
مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین اضافه كرد: اگر همه كارها بر دوش زن در خانواد گذاشته شود فشار و اضطراب بر او وارد شده در نتيجه گاهي سردمزاجي جنسي زن نيز ناشي از اضطراب ايجاد شده است.
وي عنوان كرد: براي حفظ كانون خانواده زن و شوهر بايد با يكديگر گفتگو كنند و در اين گفتگو مرد مواظب عاطفه زن و زن نيز بايد مراقب اقتدار مرد باشد و براي اين گفتگو نيز بايد زن و شوهر زمان خاصي را اختصاص دهند.
حجت الاسلام محمد حسيني با اشاره به نكاتي كه مرد در گفتگو با همسرش بايد مورد توجه قرار دهد تأكيد كرد: از مهارت هاي گفتگو در خانواده اين است مرد براي صحبت پيشقدم شود و همدردي كند ولي راه حل فوري ندهد زيرا زن مي خواهد مرد را محك بزند كه چقدر براي او موضوع اهميت دارد.
وي اعلام كرد: نكته ديگر در ارتباط زن و شوهر اين است كه مرد نبايد حرف همسرش را قطع كند چراكه زن نياز به تخليه رواني دارد و قطع حرف او ضربه عاطفي به او وارد خواهد كرد.
مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین گفت: زن و شوهر بايد هنگام صحبت به يكديگر نگاه كنند و حتي اين نگاه ها بايد گاهي عاشقانه باشد و هنگام صحبت نبايد ابتداي گفتگو قضاوت، تحليل و سوال كنيم و توجه داشته باشيم زيرا قرار بر حل مسئله نيست و براي زن گفت و شنود مهم است.
وي تأكيد كرد: در صحبت با همسر ابتدا بايد همدردي كرده و بعد از همدردي و هم كلامي و در واقع بعد از گذشت چند ساعت به ارائه راه حل بپردايم.
حجت الاسلام محمدحسيني اظهار كرد: مرد در گفتگو با همسرش بايد نقش حامي را داشته باشد و در همان ابتدا از وي انتقاد نكند زيرا اين انتقاد موجب سرخوردگي و وارد شدن خدشه به عاطفه زن مي شود.
وي يادآور شد: هنگام گفتگو بايد صددرصد حواس مرد به همسرش بوده و اين توجه در زبان بدن نيز خود را نشان دهد.
مشاور مرکز پاسخگویی به سوالات شرعی حوزه علمیه قزوین خاطر نشان كرد: هنگام گفتگو بايد از كنايه و بيان جملاتي كه ممكن است ايجاد دلخوري كند پرهيز شود و براي اينكه يك گفتگو صحيح داشته و به نتيجه برسيم رعايت اين نكات لازم است.
نظر شما