به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، نشست نمایشگاه «وات د پاپ» پیش از ظهر امروز سه شنبه 27 بهمن با حضور کامبیز درم بخش، هنرمند پیشکسوت کیانوش معتقدی، هنرمند، سینا جعفریه، مدیر گالری ثالث، مهدی متین، زرتشت رحیمی و شرفی در گالری ثالث برگزار شد.
در ابتدای این نشست سینا جعفریه، مدیر گالری ثالث گفت: این سه هنرمند که در این نشست حضور دارند نماینده سه هنرمندی هستند که در نمایشگاه «وات د پاپ»حضور دارند.
کیانوش معتقدی که با 2 اثر در نمایشگاه «وات د پاپ» حضور دارد با بیان اینکه گالری ثالث با یک تفکر و اندیشه درست طراحی شده است،گفت: نوع نورپردازی و برنامه ریزی گالری ثالث برای برگزاری نشست های تخصصی و ورک شاپ و همچنین در کنار نشر ثالث بودن باعث می شود که با رویکرد جدیدی در این گالری روبرو شویم، گالری ثالث، گالری استانداردی است که یک فضای درست را در اختیار هنر معاصر قرار می دهد.
وی خاطر نشان کرد: امروز اتفاق خوشایندی که در گالری ثالث بوقوع می پیوندد وجود هنرمندان صاحب نام در کنار نام های جدید در سایه یک تفکر واحد است و همین فرصتی را در اختیار مخاطب قرار می دهد،این مجموعه ما را به یاد مجموعه های جدی در اروپا و آمریکا می اندازد که پکیج کاملی از نمایش آثار، برگزاری نشست های تخصصی و با کیفیت است که هنر امروز را به مردمان عرضه می کند.
سینا جعفریه اظهار داشت با بیان اینکه دغدغه اصلی گالری ثالث معرفی هنرمندان جوان است به خصوص هنرمندان جوان شهرستانی است،گفت: ما می خواهیم از طریق ثالث هنرمندان مطرح 20 سال آینده ایران را از طریق برگزاری نمایشگاه در داخل و خارج معرفی کنیم، در واقع می خواهیم یک جنبش هنری و سبک راه اندازی کنیم، آخرین مکتب ما سقاخانه است و اغلب آثار نقاشی ما کپی دست سوم کارهای اروپایی است.
مدیر گالری ثالث همچنین گفت:نمایشگاه «وات د پاپ» اولین تجربه من برای برپایی نمایشگاه است که در آن 20 آرتیست در رنج مختلف سنی حضور دارند، پاپ سبک مورد علاقه من است. می خواهیم هنر پاپ و معاصر را پرزنت کنیم، فضایی که طراحی شده است از لحاظ نور و دیوار استاندارد است که الگوی اصلی موزه تیت مدرن لندن است.
مهدی متین صادقی، طراح گالری ثالث درباره طراحی این گالری گفت: مهمترین چالش ها در طراحی اینجا این بود که فضایی را ایجاد کنیم که کار هنرمندان را به بهترین شکل پرزنت کند؛ ما سعی کردیم در کاری که در ایران انجام می دهیم آوانگارد باشیم، در جاهای از این گالری از المان های هنری استفاده کردیم که هنر ایرانی را به روش مدرن تبدیل کنیم.
سینا جعفریه درباره اینکه گالری ثالث در مجاورت نشر ثالث قرار دارد و این نزدیکی باعث تاثیر متقابل ادبیات و هنرهای تجسمی می شود،گفت: برخورد ادبیات و هنر تجسمی در گالری ثالث اتفاق می افتد، سینما و ادبیات با هنرهای تجسمی یک فاصله ای داشت اما این اتفاق می تواند بر هر دو تاثیر بگذارد به طوری که هنر تجسمی بر روی جلد یک کتاب بنشیند یا از شعری اثری خلق شود.
زرتشت رحیمی که با اثری در نمایشگاه «وات د پاپ» حضور دارد گفت:نکته شاخص گالری ثالث این است که این گالری طیف گسترده مخاطبان خود را دارد، گالری ثالث به خاطر اینکه هم انتشارات و کتاب فروشی صاحب نامی در ایران است پذیرای آدم های مختلف از هر طیفی است، اغلب اینها به گالری نمی روند و هنرمندان تجسمی را نمی شناسند، شاید اینجا بتواند بستری را برای آرتیست های جوان ایجاد کند که با یک سرعت معقول از حداقل های تجربه آنها برخوردار شوند.
سینا جعفریه اظهار داشت: تمامی نمایشگاه هایی که گالری ثالث برگزار می کند نشست های تخصصی نقد و بررسی با حضور هنرمندان دارند که این نشست ها حالت ورک شاپ دارند. مقدمه کتابچه راهنمایی نمایشگاه « وات د پاپ» را آیدین آغداشلو را نوشته اند.
مدیر گالری ثالث از برگزاری سه نمایشگاه در این گاری خبر داد و گفت: نمایشگاه پزشک احمدی، نمایشگاه نقاشی مسعود کشمیری و نمایشگاه «ویکتور وازرلی» با نمایش 110 اثر از این هنرمند در خرداد سال آیندهبرگزار می شود.
سیناجعفریه همچنین اظهار داشت: ما پروژه ای به نام تعویض آرتیست داریم که با گالری های لندن، دبی و پاریس آن را اجرایی می کنیم، در این پروژه آنها آثارشان را در ایران به نمایش می گذارند و هنرمندان ما در این شهرها نمایشگاه برپا می کند.
سینا جعفریه با بیان اینکه هر آرتیستی که آثارش پیشرو باشد در ثالث آثارش به نمایش در می آید،گفت: آثار و هنرمندان حاضر در « وات د پاپ» انتخاب من بوده است، مبنا هم این بوده است که هر کس در پاپ حضور داشته باشد مطابق با چهارچوب پاپ باشد، هنرمندان آثار را برای ما می فرستند و هیئت ژوری ما انتخاب می کند.
مدیر گالری ثالث خاطر نشان کرد: ما از هنرمندان ورودی نمی گیریم یا به هنرمند اعتماد داریم یا نداریم، اگر اثر در گالری فروش هم نرفت این مسئله مربوط به هنرمند نیست، بخشی از فروش به شرایط اقتصادی هم برمی گردد.
وی افزود: در نمایشگاه« وات د پاپ» 18 هنرمند با 27 اثر حضور دارند ، در این نمایشگاه 3 اثر از کامبیز درم بخش و 2 اثر از کیانوش معتمدی به نمایش در می آید.
مدیر گالری ثالث از راه اندازی شعبه گالری ثالث در لندن، پاریس و دبی خبر داد.
کیانوش معتقدی همچنین گفت: بیان پاپ بیان ملموس تر برای مخاطب است. امروز هنر هنرمندان معاصر را با سی چهل سال پیش در اروپا مقایسه می کنند، امروز هنرمندان ایرانی با لهجه ایرانی وارد این مقوله می شوند، شاید یکی از مناسب ترین طرز بیان ها هنر پاپ است، مخاطب امروز به دلیل شتابی که دارد دوست دارد گذشته هنر را بخواند. گالری ثالث فرصتی برای ارایه تصویر جامع تر و خالص هنر ایران به مخاطب است.
نظر شما