پوشش بخشی از هویت فرهنگی/ لباس نشان هویت انسان ها است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان با بیان اینکه هر استانی در کشور لباس مخصوص دارد گفت: لباس نشان هویت انسان هاست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، فیروز فاضلی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان امروز (1 اسفند ) در اختتامیه دومین جشنواره مد و لباس ایرانی - اسلامی« روجا» که در سالن شهید رحمدل مجتمع خاتم الانبیا( صلی الله علیه و آله ) برگزار شد اظهار کرد: فرهنگ سازی فقط با گفتن و حرف زدن عملی نخواهد شد بلکه با مَنِش ایجاد می‌شود.

 

وی با بیان اینکه باید قدردان افرادی که در جامعه مسئولیت دارند، باشیم گفت: آسایش، آرامش و موفقیت را مدیون افرادی هستیم که با تلاش و کوشش به ما هدیه داده‌اند.

 

فاضلی اذعان کرد: لباس ایرانی- اسلامی، پیشینه‌ای دیرینه دارد و در گذشته هر قومی لباس مخصوصی داشت.

 

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: امروزه نیز هویت هر انسانی با پوشش او هویداست.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ایرانیان فقط به پوشش توجه ندارند بلکه به مد، طراحی دوخت لباس نیز توجه‌ای ویژه دارند.

 

فاضلی افزود: مد و لباس ایرانی اسلامی دارای تمدن بزرگ در عرصه تمدن جهانی  است.

 

وی اظهار کرد: هیت و تنوع دو عنصر مهم در پوشش لباس ایرانی- اسلامی بود که بر اساس پوشش، طبقه اجتماعی اشخاص مشخص می‌شد.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد: هدیه دادن لباس یکی از ویژگی‌های  مهم ایرانیان است که بهترین لباس را به افرادی که علاقه داشتند برای چشم روشنی هدیه می‌دادند.

 

فاضلی به تنوع رنگ در لباس ایرانیان پرداخت و تصریح کرد: لباس ایرانی تنوع رنگ بسیار داشت و هر بیننده را به  سوی خود جذب می‌کرد.

 

وی با بیان اینکه هر استانی لباس مخصوص خود را دارد اظهار کرد: لباس محلی گیلانی یکی از لباس‌های متنوع در رنگ و چشم نواز در کشور است.

 

گفتنی است، دومین جشنواره مد و لباس ایرانی تحت عنوان روجا در جهت الگوسازی پوشش مناسب اجتماعی بانوان شهر با هدف ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی در دو بخش رقابتی طراحی پوشش اجتماعی(مانتو، فرم اداری و چادر) و طراحی پارچه برگزار شد. این جشنواره سی و سومین جشنواره مد و لباس کشوری است که از ۲۷ بهمن تا ۱ اسفند در مجموعه ورزشی شهید عضدی رشت سالن نامجو دایر شد.

کد خبر 524809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha