به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان و به نقل از روابط عمومی سازمان بسیج رسانه استان زنجان، نوید کمالی با اشاره به تاثیر شگرف رسانهها در افزایش یا کاهش مشارکت عمومی مردم در انتخابات اظهار داشت: امروز نه تنها ایران و بلکه در تمام کشورهای جهان رسانهها عاملی تاثیرگذار در شکلدهی رفتارهای جمعی از جمله انتخابات هستند.
وی افزود: بی شک در جهان امروز دموکراسی یا مشارکت عمومی در سرنوشت جمعی بدون حضور و فعالیت رسانهها شکل نمیگیرد زیرا این رسانهها هستند که با اطلاع رسانیهای خود علاوه بر آشناسازی مردم با شرایط کلی جامعه زمینه را برای جلب مشارکتهای عمومی مهیا میکنند.
معاون سازمان بسیج رسانه استان زنجان ابراز کرد: البته عاملی که رسانهها بوسیله آن میتوانند جامعه را تشویق و ترغیب به مشارکت در فرایند دموکراسی کنند بستگی به شاخصها و معیارهای رسانه و جامعه مطبوع آن دارد.
وی با اشاره به ویژگیهای دموکراسی دینی در مقابل دموکراسی غربی اظهار داشت: تفاوت دموکراسی دینی یا همان نوع از مردم سالاری رایج در کشور با دموکراسیهای غربی و آمریکایی را میتوان در اصول و شاخصها مشاهد کرد که اگر رسانهها به این شاخصها پایبند باشند طبعا در خدمت جامعه و نظام قدسی خود خواهند بود و در غیر این صورت در مسیر نفاق و گمراهی گام برخواهند داشت.
کمالی بیان کرد: اصول انقلاب، جهت گیریها و شاخصهای فکری و بنیادی انقلاب را مشخص میکند که البته سلیقهای هم نیستند بلکه از اسلام، قانون اساسی و رهنمودها و گفتارهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری برداشت میشوند لذا رسانهای متعهد و پایبند به این شاخصها باشد در هر شرایطی حتی در بزنگاههای تاریخساز مانند این انتخابات در خدمت انقلاب و نظام خواهد بود در غیر این صورت همان مسیری را خواهد پیمود که رسانههای معاند پیش از این پیمودهاند.
دبیر قرارگاه امر به معروف و نهی از منکر سازمان بسیج رسانه استان زنجان با اشاره به جایگاه انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: مهمترین رسالت مجلس ریلگذاری مسیر آینده انقلاب است که در قالب آن خدمت به امت و ملت تعریف میشود و در هیچ مجلسی قرار نیست کار اجرایی صورت پذیرد زیرا کار اجرایی بر گردن دستگاه عریض و طویل دولت است اما آنجایی که باید با سیاست گذاریهای خود دولت را در مسیر خدمت به مردم حفظ کند مجلس است لذا دشمن پس از ناکامیهای خود در ساقط کردن انقلاب اسلامی در پی نفوذ به مجلس و استحاله انقلاب از طریق تاثیرگذاری بر سیاستهای نظام و انقلاب است.
وی تصریح کرد: در مساله نفوذ فرهنگی و استحاله فکری بدون شک رسانه مهمترین ابزار مورد علاقه دشمن است زیرا به مدد رسانه میتوان با بهره گیری از تکنیکهای عملیات روانی افکار عمومی را به سمت یک انتخاب اشتباه سوق داد لذا در ایام تبلیغات انتخاباتی، رسانهای که با تکیه بر منکرات رسانهای مانند فریب و دروغ پردازی در خدمت مخالفین اسلام و انقلاب باشد طبعا اعتبار خود را در نزد مردم از دست خواهد داد.
معاون سازمان بسیج رسانه استان زنجان افزود: خوشبختانه در این ایامی که مقام معظم رهبری بارها بر مساله نفوذ تاکید ویژه نمودهاند میتوان از انتخابات به عنوان یک معیار ارزشمند در سنجش اصالت و مردم داری رسانهها نام برد.
وی در پایان با اشاره به اهمیت هوشیاری بیش از پیش اصحاب رسانه در ایام انتخابات گفت: گرچه نامزدهای انتخابات باید خود را در مقابل تاریخ و خون شهدا مسئول بدانند اما اصحاب رسانه نیز در این بزنگاه تاریخی باید با هوشیاری بیشتری نسبت به سابق با افراد و گروههایی که در پی سوء استفاده از ظرفیت رسانهها و اصحاب رسانه هستند روبرو شوند و با قرار ندادن ظرفیت رسانه در اختیار جریانهای انحرافی مانع از اجرای پروژه نفوذ در سطوح رسانهای شوند.
کمالی عنوان کرد: اگر با بیدقتی ما عدهای سودجو و مخالف انقلاب با بهرهگیری از ظرفیت رسانهها به مجلس وارد شوند طبعا نه تنها در مقابل تاریخ و وجدان خود، بلکه در مقابل پروردگار و شهدا نیز باید پاسخگو باشیم.
نظر شما