هفته قرآن و عترت مبنایی برای برنامه‌های تداوم‌دار در آینده باشد

خبرگزاری شبستان: سرپرست خبرگزاري فارس در مازندران با تاكيد بر پرهيز از اجراي برنامه هاي زودگذر و موقتي در هفته قرآن و عترت، گفت: برگزاري این هفته در استان باید مبنایی برای برنامه‌های تداوم‌دار در آینده باشد.

مهرانگيز عباسي، سرپرست خبرگزاري فارس در مازندران امروز(2 اسفند) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري با اشاره به اهميت فعاليت هاي قرآني در365روز سال، اظهار داشت: اينكه هفته اي به نام قرآن و عترت اختصاص يابد پسنديده است اما اگر با حضور خودجوش مردمي همراه نباشد عمدتا خروجي اثربخشي نخواهد داشت.

 

وي با بيان اينكه در طول سال برگزاري جشنواره ها و همايش هاي ملي و مذهبي متعددي با عناوين متفاوت را شاهديم كه آثار آن در دازمدت ملموس نيست، يادآورشد: در هفته قرآن و عترت بايد شرايط به گونه اي فراهم آيد كه در كنار مسئولين و فعالان قرآني، مردم كه كمتر به فعاليت هايي از اين دست مي پردازند نيز حضوري پررنگ داشته باشند.

 

اين فعال رسانه اي ادامه داد: برخي از همايش هاي قرآني محل آمد و شد حافظان، قاريان و فعالان قرآني است و ديگر اقشار جامعه كمتر براي اين برنامه ها دعوت مي شوند و اين يك آسيب است چرا كه فعال قرآني خود به اهميت حركت در اين راه واقف است اما بايد براي ديگر افرادي كه قدري فاصله گرفتن برنامه داشت.

 

وي با اشاره به همايش اخير سراسري نماز در اين استان، گفت: مدعوين اين همايش عمدتا افرادي نمازخوان و يا با كارنامه درخشان در عرصه فعاليت هاي نمازي بودند كه نمي تواند آنطور كه شايسته است در اذهان عمومي اثرگذار باشد.

 

عباسي اظهار داشت: اگر فقط هفته اي به نام قرآن برگزار شود و خانواده ها از نحوه برگزاري آن اطلاع نداشته باشند نمي توان انتظار اثرگذاري مطلوب را داشت.

 

وي با بيان اينكه كودكان در ايام محرم به جهت تكاپوي همگان براي عزاداري سالارشهيدان امام حسين(عليه السلام) و ياران آن حضرت، تمايل دارند مداح شوند و در ماه رمضان با توجه به كم تواني روزه بگيرند و درست با پايان اين ماه ها، موج علاقه مندي ها مي خوابد، گفت: برنامه هاي هفته قرآن نبايد زودگذر و موقتي باشند بلكه این هفته باید مبنایی برای برنامه‌های تداوم‌دار در آینده باشد.

 

عباسي با تاكيد بر اينكه بايد ارزيابي شود با توجه به برگزاري تعداد بيشمار همايش هايي با موضوع قرآن و نماز و...، چه مقدار به تعداد حفاظ و فعالان قرآني، نماز خوان ها اضافه شده، خاطرنشان كرد: اينكه بايستي فعالان حوزه قرآن و ديگر فعاليت هاي فرهنگي و مذهبي براي ادامه راه مورد تكريم و تجليل قرار گيرند امري اجتناب ناپذير اما بايد زمينه حضور افرادي كه براي قرآن خوان شدن نيازمند تلنگر هستند نيز در چنين برنامه هايي فراهم شود.

 

وي با اشاره به اهميت اطلاع رساني از برگزاري برنامه هايي با محوريت قرآن و اهل بيت(عليهم السلام) جهت جذب حداكثري مخاطب از همه گروه هاي سني، بيان داشت: تلاش شود آيات زيبا و رفعت آميز قرآن به صورت پيامك براي مخاطبين ارائه شود.

 

کد خبر 524964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha