اختصاص ۷۰ میلیارد تومان برای مبارزه با سرطان و بیماری های مغز و اعصاب

خبرگزاری شبستان: برای احداث بیمارستان های سرطان و بیماری های مغز و اعصاب بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، فاطمه دانشور، عضو شورای اسلامی شهر تهران در دویست و چهلمین جلسه علنی شورای شهر درباره بیمارستان مغز و اعصاب اظهار داشت: عدم شفافیت درباره اساسنامه و مجوزهای موسسه خیریه امام رضا (ع) که بیمارستان مغز و اعصاب زیرمجموعه آن است مورد سوال قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه اساسنامه و مجوز قانونی اوراق موسسه خیریه امام رضا (ع) مبهم و مورد سوال است، اظهار داشت: در اسناد کپی که به من ارایه شد اسم پروفسور سمیعی وجود نداشت.

 

وی ادامه داد: چرا سازمان های شهرداری شیوه های سهل در رابطه با موسسه خیریه ارایه می کنند، چرا این موسسه نباید تشریفات را طی کند؟

 

دانشور با بیان اینکه طرح هبه ساده ترین کار در مقایسه با بیمارستان است، خاطرنشان کرد: با ساخت بیمارستان موافق هستیم اما باید شفافیت های لازم در مورد موسسه خیریه امام رضا (ع) ایجاد شود.

 

مهدی چمران، رییس شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: این موضوع را به کمیسیون حقوقی ارجاع می دهیم تا مدارک و اسناد این موسسه خیریه را بررسی کند.

 

پیرهادی، عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر تهران به عنوان موافق اختصاص اعتبار برای احداث بیمارستان مغز و اعصاب تهران اظهار داشت: بهره برداری از یک مرکز درمانی و مجموعه مغز و اعصاب به عنوان یک پروژه ملی و فراملی از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

پیرهادی با بیان اینکه در مسئله ابتلا به سرطان جزء پنج کشور اول دنیا هستیم، تصریح کرد: باید برای پیشگیری و درمان سرطان و بیماری های مغز و اعصاب و معلولیت ها جدیت داشته باشیم.

 

وی تاکید کرد: اینکه چه کسی برای احداث بیمارستان مغز و اعصاب پیش قدم شده است باید مورد توجه قرار گیرد چرا که پروفسور سمیعی به عنوان یک ایرانی و یک برند بین المللی که در زمان حیاتش جایزه ای به نام او در سطح دنیا ثبت شده به عنوان پایه گذار بیمارستان مغز و اعصاب می باشد.

 

عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مزایای ساخت و بهره برداری از بیمارستان مغز و اعصاب اظهار داشت: کاهش هزینه های 70 میلیون تومانی درمان به 35 میلیون تومان از جمله دستاوردهای احداث این بیمارستان است. همچنین با آغاز به کار بیمارستان مغز و اعصاب از خروج ارز جلوگیری می شود و اقشار کم درآمد می توانند از خدمات این بیمارستان بهره مند شوند.

 

پیرهادی با بیان اینکه در قالب این بودجه صرفا به ساخت بیمارستان مغز و اعصاب کمک می کنیم، اظهار داشت: باید از فرصت برگزاری همایش متخصصان مغز و اعصاب دنیا با حضور پروفسور سمیعی که اردیبهشت ماه سال 95 در ایران برگزار می شود، استفاده کنیم.

 

تندگویان، عضو شورای اسلامی شهر تهران به عنوان مخالف اظهار داشت: در اینجا موضوع موسسه خیریه مطرح نیست بلکه ساخت بیمارستان مغز و اعصاب مدنظر قرار دارد.

 

وی افزود: بودجه ای که برای احداث بیمارستان مغز و اعصاب در نظر گرفته می شود باید با توجه به نیاز این طرح پیش بینی و برآورد شود نه اینکه به صورت موردی برای احداث بیمارستان کمک هزینه ای پرداخت شود چرا که اعداد و ارقام مربوط به احداث بیمارستانی مجهز در حوزه مغز و اعصاب کاملا مشخص است و شهرداری تهران باید از این طرح دفاع کند.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: اعتبار اختصاص یافته برای احداث بیمارستان نباید به حساب موسسه خیریه امام رضا (ع) واریز شود.

 

پرویز سروری به عنوان موافق با بیان اینکه اولویت های طرح های اجرایی در شهر تهران را قبول داریم، خاطرنشان کرد: درست است که گفته ایم اولویت مدیریت شهری احداث و توسعه مترو است اما این امر باعث نمی شود از سایر اولویت های مورد نیاز شهر غافل شویم.

 

سروری با بیان اینکه پروژه احداث بیمارستان مغز و اعصاب یک پروژه فراملی و افتخاری است برای جمهوری اسلامی ایران که باید از آن حمایت کنیم، تاکید کرد: برای احداث بیمارستان مغز و اعصاب چند جلسه برگزار شده و کاملا ثابت شده است که طرح مورد نظر در مسیر توسعه بیمارستان و اتمام آن قرار دارد.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه کند شدن روند احداث بیمارستان هزینه های زیادی برای ملت ایران به وجود خواهد آورد، خاطرنشان کرد: تسریع در روند ساخت بیمارستان از نظر درآمد برای تهران و کشور قابل توجه خواهد بود.

 

در ادامه، معصومه آباد، درباره این بیمارستان اظهار داشت: این بیمارستان که به همت پروفسور سمیعی و با حمایت وزیر بهداشت احداث می شود، وزیر بهداشت و معاونانش در جلسات مربوط به بیمارستان مغز و اعصاب حضور داشتند و در آن مطرح شد روش کار در بیمارستان سهام بندی باشد.

 

علیرضا دبیر، رییس کمیسیون برنامه و بودجه نیز پیشنهاد داد یک تیم کارشناسی تشکیل شود تا قدر و سهم مردم یا شهروندان تهران در بیمارستان مغز و اعصاب را محاسبه کند.

 

چمران، رییس شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: کمیسیون نظارت این موضوع را بررسی می کند و نتیجه نهایی را اعلام خواهد کرد.

 

چمران افزود: اگر این آیین نامه را درست باشد دو بند نیز به آن اضافه می کنیم مبنی بر اینکه شهرداری تهران به میزان قدر و سهم خود از امکانات این بیمارستان بهره برداری کند و همچنین یک نفر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ترکیب هیئت مدیره بیمارستان حضور داشته باشد.

وی با بیان اینکه شهرداری تهران ۵۵ میلیارد تومان برای احداث بیمارستان مغز و اعصاب هزینه پرداخت کرده است، اذعان داشت: ۲۰ درصد از سهام بیمارستان در اختیار شهرداری تهران قرار خواهد گرفت اما این به معنای آن نیست که شهرداری تهران نسبت به آن مالکیتی دارد.

 

در ادامه، پرداخت کمک هزینه ساخت بیمارستان بالغ بر 35 میلیارد تومان با 16 رأی تصویب شد. همچنین پرداخت کمک هزینه ساخت بیمارستان سرطان بالغ بر 35 میلیارد تومان نیز با 17 رأی تصویب شد.

 

 

کد خبر 525159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha