خبرگزاری شبستان- گرگان: تنها دو روز دیگر به روز موعود تعیین سرنوشت ایران اسلامی باقی مانده و این روزها دیگر تنور انتخابات داغ داغ شده است. ستادهای نامزدهای انتخابات مجلس در این ایام به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب ها شلوغ و پر رفت و آمد است و هر کدام از کاندیداها و ستادهای آنان تلاش می کنند، با تبلیغات بیشتر و بهتر، اغواگری کرده و رأی مردم را در سبد خود جمع کنند. برخی از این نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی شب های پرکاری را پشت سر می گذارند و البته در کنار تمامی اقداماتی که برای معرفی خود دارند، ضیافت های شام آنان نیز بسیار پررنگ است. سفره های رنگینی که برای کسب آراء مردم پهن می شود، هرچند نمی توان خیلی به این شام دادن ها دل خوش کرد. تجربه نشان داده بسیاری از شام های سیاسی بی نتیجه بوده و مردم تصمیمات معکوسی گرفته اند.
نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی در همین اندک زمان باقی مانده می بایست برنامه ها و عملکرد خود را در حوزه هایی که در آن فعالیت داشتند برای مردم بازگو کنند اما آنچه که در بررسی سخنان نامزدهای انتخاباتی دیده می شود، سخنان کلیشه ایست که برای این مردم نان و آب نمی شود! هرچند برخی ها از این نمد برای خود کلاه نمایندگی می بافند.
برخی از نامزدها همچنان در پیچ و خم سیاست بازی و سیاست زدگی گیر افتاده اند و صحبت هایشان به جای اینکه توسعه استان را مد نظر داشته باشد بیشتر به مسائل حزبی و جناحی گره خورده است. برخی از کاندیداها نیز همان مسائل کلیشه اشتغال و ازدواج جوانان را پیش می کشند و هواداران شان نیز پس از هر سخنرانی برایشان جیغ و هورا می کشند فارغ از اینکه این مسائل کلان وعده ای نیست که به این آسانی ها محقق شدنی باشد.
برخی از داوطلبان راهیابی به مجلس شورای اسلامی نیز انگار تنها کلیاتی را در مورد استان می دانند که فقط و فقط حرف از توسعه می زنند، اما توسعه در چه زمینه ای؟! این سوال خیلی از شهروندانی است که این روزها به دنبال پیداکردن نماینده اصلح خود هستند. مردم می خواهند بدانند وعده هایی که در این آشفته بازار تبلیغات انتخاباتی به آن ها داده می شود، رنگ و بوی اجرایی پیدا می کند و یا اینکه فقط کلی گویی و سیاسی کاری است.
در این بین هم البته هستند داوطلبانی که در هر بخش از ظرفیت ها و محورهای توسعه ای استان گلستان حرف هایی برای گفتن دارند و برنامه هایشان را در بخش های مختلف اعلام کردند البته اینها تعداد محدودی هستند که مردم نیز به خوبی با آنها آشنایی دارند.
در کوران تبلیغات انتخابات و بنرهای رنگارنگ، با عکس هایی که برخی از آنها در برگیرنده ژست های روشنفکری است و انبوه تراکت ها و کارت ویزیت هایی که هر لحظه دست به دست می شود، مردم به دنبال شناسایی افرادی هستند که برنامه محور بوده و علاوه براین چهره موجه داشته باشند.
برخی از داوطلبان هم هستند که می خواهند به واسطه نامی که از خانواده و بستگانش به جای مانده، صاحب کرسی های بهارستان شوند هرچند این افراد خود نیز دارای توانمندی بوده و رأی قشر به خصوصی را هم در سبد خود دارند.
یکی از شهروندان که در کنار ستاد انتخاباتی یکی از کاندیداها بروشور به دست ایستاده و در حال خواندن آن است، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در گرگان گفت: برخی از داوطلبان تخصص های خوبی دارند اما هیچ سابقه مدیریتی و اجرایی ندارند که مردم بتوانند آن را بررسی کنند و تصمیم بگیرند.
حسن عرب در پاسخ به اینکه قرار است به برنامه رأی دهد یا افراد و لیست ها، افزود: طبیعتاً بسیاری از مردم به دنبال افرادی هستند که برنامه داشته باشند والا صرف اینکه بخواهیم رأی بدهیم دردی از جامعه دوا نمی کند. لیست ها که عموماً بر مبنای گروه های سیاسی و حزبی بسته شده اند و به برخی از این لیست ها نمی توان اعتماد کرد چرا که تجربه های تلخی از گذشته و برخی از هم فکران این افراد وجود دارد و ترجیح اینست که افرادی قوی و با برنامه انتخاب شوند.
شهروند دیگری نیز که خود را دانشجوی رشته معماری معرفی کرده است، گفت: حضور در انتخابات نه تنها یک وظیفه، بلکه یک حق است که برای تعیین سرنوشت کشور به ما داده شده، بنابراین ما هم از این حق به خوبی استفاده می کنیم.
فریبا نوری زاده افزود: استان ما در بسیاری از مسائلی که موجب پیشرفت و توسعه و اشتغال جوانان می شود، عقب مانده و در همه این سال ها نمایندگان دوره های مختلف در مجلس شورای اسلامی نتوانستند موانع موجود را برطرف کنند. امسال به شخصه دنبال کسانی هستم که برنامه جامع برای توسعه استان داشته باشند نه اینکه کلی گویی کنند.
این جوان گلستانی خاطرنشان کرد: مجلس نیاز به هوا و خون تازه دارد که باید مردم این خون را به آن تزریق کنند و نمایندگانی را به مجلس بفرستند که بتوانند مسیر توسعه استان را فراهم کنند و با قانونگذاری مناسب بیکاری جوانان را برطرف کنند.
نظر شما