والدین برای تربیت فرزندان وقت بیشتری اختصاص دهند

خبرگزاری شبستان: عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند گفت: امروز مسئولیت والدین در برابر تربیت درست فرزندان افزایش پیدا کرده است و باید والدین برای فرزندان وقت هم کیفی و هم کمی بگذارند تا آسیب کمتری فرزندان ببینند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، محمدرضا اسدی یونسی امروز (6 اسفند) در سومین همایش فرزندان و همسران روحانیون خراسان جنوبی اظهار داشت: امروز عصر دیجیتال و تکنولوژی مدرن است.

 

وی بیان کرد: کودکان امروزی بومیان دیجیتال هستند و والدین به عنوان مهاجرین به این عصر جدید محسوب می شوند و مسئولیت والدین در برابر تربیت درست فرزندان افزایش پیدا کرده است و باید والدین برای فرزندان وقت هم کیفی و هم کمی بگذارند تا آسیب کمتری فرزندان ببینند.

 

عضو هیئت علمی و مدیر گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه پیشگیری از آسیب دیدن فرزندان با جو موجود در خانواده‌ها مرتبط است، گفت: به طور کلی ارتباط بین والدین و فرزندان مد نظر است و در تحقیقات ثابت شده است که ویژگی‌های خوب کودکان؛ معلول کیفیت رابطه موجود در خانواده‌ها است.

 

اسدی یونسی با بیان اینکه باید در جامعه مدرسه والدین نیز وجود داشته باشد، تصریح کرد: مدرسه ای که به جونان آمادگی برای ازدواج را آموزش بدهند و قبل از فرزندآوری آموزش‌هایی را فرا گیرند.

 

وی اظهار کرد: ارتباط همواره حرف اول را می زند و رابطه می تواند محکم و دلچسب و صمیمی باشد و یک رابطه‌ی خوب رشد دهنده است و اگر جو ارتباط خانوادگی خوب باشد می تواند به رشد استعدادهای کودکان کمک کند و تسهیل کننده رشد فرزندان باشد.

 

عضو هیئت علمی و مدیر گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه بیرجند با اشاره به اینکه ارتباط موجود در خانواده‌ها بسیار مهم است، گفت: ارتباط بر اساس روایتی از امام صادق (علیه السلام) چهار جنبه دارد که شامل ارتباط با خدا، ارتباط با خود، ارتباط با دیگران و ارتباط با دنیا است و طبق فرمایش امام صادق (علیه السلام) تعادل بین این 4 ارتباط انسان را سعادتمند می کند.

 

اسدی یونسی با بیان اینکه در ارتباط با خود؛ باید وقت بگذاریم، تصریح کرد: انسان باید برای سلامت جسمی و روانی خود وقت بگذارد و ارتباط با دیگران تابع اصولی است و به مهارت‌هایی نیازمند است.

 

وی به انواع ارتباط اشاره کرد و افزود: یک نوع ارتباط، ارتباط ذهنی است به این معنا که توام با قضاوت و ارزشیابی و تعبیر است و اگر ارتباط ذهنی منفی باشد تبعات بسیاری در پی خواهد داشت و دومین نوع ارتباط، ارتباط رفتاری است به این معنا که بر اساس دیده‌ها و شنیده‌های انسان شکل می گیرد و سومین ارتباط، ارتباط قلبی و دلی است به این معنا که والدین ببینند که در دل فرزندشان چه می گذرد.

 

عضو هیئت علمی و مدیر گروه روانشناسی و مشاوره دانشگاه بیرجند با اشاره به اولین عامل کمک کننده به آرامش گفت: اولین عامل برای اینکه انسان آرامش در ارتباط با خانواده داشته باشد این است که انسان قضاوت نکند و در قضاوت‌ها توهین و تحقیر وجود دارد.

 

اسدی یونسی با بیان اینکه ارتباط قلبی فوایدی دارد، تصریح کرد: این ارتباط سبب بهتر شدن رابطه والدین با فرزندان می شود و همین طور سبب می شود که فرزندان مسئول حل مشکل خودشان شوند.

 

وی اظهار داشت: زندگی عشق و شور لازم دارد و راه رشد عقل این است که به عواطف و احساسات افراد توجه شود.

 

 

کد خبر 526208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha