محمدحسن قائدیها، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اهمیت توجه به نقش کانونهای فرهنگی هنری مساجد و گرامیداشت سالروز تشکیل این مراکز فرهنگی به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: طرحی به نام «3 میم» در آموزش و پرورش اجرا میشود که در این طرح، مدرسه، مسجد و منزل مد نظر قرار گرفته است، در واقع اگر این سه مکان با یکدیگر تعامل مثبت داشته باشند، بدون شک در پیشبرد مسائل تربیتی و اخلاقی دانشآموزان و اجتماعی کردن آنها میتواند بسیار موثر باشد.
وی با بیان اینکه کانونهای فرهنگی هنری مساجد میتوانند در این زمینه نقش بسزایی ایفا کنند، افزود: همه باید توجه کنند که برنامههای اجرا شده در کانونهای مساجد باید مطابق با ذوق و سلیقه جوانان و کودکان باشد تا تأثیرگذاری بیشتری برای این قشر داشته باشد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان بیان کرد: مسائل دینی، اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی که به دانشآموزان آموزش داده میشود، باید از زبان کودکان به آنها ارائه شده و آموزش داده شود، اگر آموزشها با زبان کودکی صورت گیرد، در تربیت اجتماعی دانشآموزان، تربیت اخلاقی و دینی آنها به میزان قابل توجهی موثر و مفید است.
وی با اشاره به اهداف و وظایف کانونهای مساجد ادامه داد: آمادهسازی محتواها و نیازهایی که امروز جوانان و نوجوانان به آنها نیاز دارند، باید به عنوان یکی از مهمترین مسائل مد نظر آنها قرار گیرد زیرا سئوالات و شبهات مد نظر جوانان و نوجوانان و مسائلی که آنها بدان نیاز دارند، باید از سوی کانونهای فرهنگی هنری مساجد پاسخ داده شود.
قائدیها خاطرنشان کرد: مسئولان کانونها باید بدانند که با توجه به مسئولیت آنها و مسائل روز، نیاز به برنامههایی به زبان کودکان و زبان روز برای دانشآموزان مهم است و اگر این اتفاق صورت گیرد، مخاطبان و مراجعان آنها افزایش پیدا کرده و تأثیرگذاری آنها افزایش پیدا میکند.
وی اضافه کرد: وقتی دانشآموزی با مبانی اخلاقی، اجتماعی و دینی آشنا شود، در مقابل هجوم مسائل فرهنگی بیگانه و جنگ نرم بیمه خواهد شد.
نظر شما