به گزارش خبرگزاری شبستان از استان یزد، محمد حسین رحیمی نسب، مدیرکل بهزیستی استان یزد، امروز ( 28 تیر) در مراسم افتتاح دهمین مرکز درمان اقامتی میان مدت اعتیاد به مناسبت هفته بهزیستی در یزد، گفت: در سال گذتشه 35 هزار نفر از خانواده ها مهارت های زندگی را در یزد فرا گرفتند.
وی با بیان اینکه افراد سودجو از باورهای غلط مردم برای فروش بیشتر مواد مخدر استفاده می کنند، افزود: مشکلات خانوادگی، مشکلات اقتصادی، دعاوی خانوادگی، محل سکونت، مصرف قلیان و باورهای غلط از عوامل گسترش اعتیاد در جامعه است.
رحیمی نسب با اشاره به اینکه والدین باید در خانه فضای آرام به وجود بیاورند تا فرزندان آنها به سمت محفل گرایی روی نیاورند، افزود: مصرف قلیان خطرناکتر است از سیگار است و افرادی که قلیان مصرف می کنند بیشتر به سمت اعتیاد می روند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت نجات یک معتاد، تاکید کرد: هیچ گاه نباید راه بازگشت یک معتاد را غیرممکن بدانیم و همیشه باید این نگاه را داشته باشیم که می توانیم یک معتاد را نجات دهیم.
رحیمی نسب، وجود تعداد 10کمپ ترک اعتیاد در استان را خاطر نشان کرد و افزود: در این مراکز از روش های علمی استفاده می شود و تلاش می شود تا فرد معتاد با بهترین روش ها و کمترین آسیب بتواند به جامعه بازگردد.
وی به بازتوانی سه هزار نفر از معتادان در این کمپ ها اشاره و تصریح کرد: این مراکز در یک دوره 28 روزه با برنامه های خاصی که دارند نسبت به سم زدایی و ایجاد آمادگی روحی و روانی در معتاد، برای بازگشت به زندگی عادی در جامعه کمک می کنند.
وی افزود: طبق بررسی ها 80 درصد کسانی که معتاد هستند قبل از اعتیاد شاغل بوده اند لذا نمی توان گفت بیکاری دلیل اعتیاد است.
رحیمی نسب خاطر نشان کرد: اکثر معتادان بعد از معتاد شدن بیکار می شوند و اعتیاد عامل اصلی بیکاری است و کسانی که اعتیاد را ترک می کنند اگر بیکار بمانند دوباره به اعتیاد رجوع می کنند.
مدیرکل سازمان بهزیستی استان یزد در خصوص برنامه های این سازمان، برای کسانی که اعتیاد را ترک می کنند، گفت: اعتمادسازی در محیط کار برای بازگشت معتاد پاک شده به محل کار و پرداخت تسهیلات برای اشتغال از کارهایی است که بهزیستی در این راستا انجام می دهد.
گفتنی است، ( 25 تا 31 تیر ) هرسال به نام هفت بهزیستی نامگذاری شده است.
پایان پیام/
نظر شما