منش و رفتار در داوری تواضع و فروتنی را به دانش آموزان یاد می دهد

خبرگزاری شبستان: معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تاکید براینکه مرییان قرآنی باید خصلتهایی همچون تختی را به دانش آموزان یاد دهند، گفت: منش و رفتار در داوری و میادین مسابقات است که تواضع و فروتنی را به دانش آموزان یاد می دهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود،حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در اولین دوره توانمندسازی علمی و تخصصی اساتید و داوران مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور که امروز(15 اسفند) در مجتمع رفاهی سردار جنگل چمخاله برگزار شد، گفت: قرآن کریم کتاب الهی، اخلاق و سبک زندگی است و نوع نگاه به مقوله قرآنی نیز بسیار مهم است.

 

وی با اشاره به ساختار اخلاق در نهج البلاغه در کتاب «رایت درایت» از دلشاد تهرانی، افزود: بینش، ارزش، گرایش، روش، کُنش و گویش شش حلقه به هم پیوسته ای است که در کنار همدیگر معنا پیدا میکند و هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد و مجموعه آنها اخلاق را در نگاه نهج البلاغه بیان می کند.

 

کفاش با بیان اینکه بینش ها نوع نگاه و تلقی نسبت به پدیده هاست، تصریح کرد: بسیاری از حکمتهای نهج البلاغه بینشها را تصحیح می کند.

 

وی با بیان اینکه نگاه ارزشی در کنار بینش و نوع نگاه به عنوان دو عنصر متداخل در هم جلوه می کند، اذعان کرد: انسان گوهر گرانبهایی در حوزه ارزشی در وجود خود دارد که قدر این گوهر خود را نمی داند و مربیان و معلمان قرآنی باید گوهر وجودی او را از درون به بیرون بیاورند.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش  ادامه داد: انسان هر وقت گوهر وجودی خود را شناخت تن به پستی و خواری نخواهد داد.

 

وی با تاکید براینکه نوجوانان را باید از بعد ارزش ها و آنچه در درون دارند، آگاه کنیم، افزود: اگر بحث رقابت نبود چه بسا اعلام می کردیم همه برنده هستند و ما باید دقت کنیم که دانش آموزان دچار غرور، منیت و تکبر نشوند.

 

کفاش با اشاره به اینکه ارزش ها در نهج البلاغه تنظیم انسان در مدار انسانیت است، خاطرنشان کرد: بینش و ارزش دو اصل ، مبنا و ستون اخلاق در نهج البلاغه است.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، گرایش ها را تعیین کننده عنوان و اذعان کرد: بخشی از نهج البلاغه گرایش ها را تصحیح می کند و گرایش انسان در کنار بینش و ارزش تکمیل می شود.

 

وی با تاکید بر گرایش به سمت اعتدال، میانه روی و مقابله با تندروی در رفتار، اظهار کرد:  گرایش ها تعادل در رفتارهاست که در گفتار مولایمان فراوان دیده می شود.

 

کفاش، روش ها راراه هایی برای رسیدن به هدف مبتنی بر اصول و مبانی عنوان و اذعان کرد: ورود دانش آموزان به عرصه قران و عترت خود ارزش است اما روش هایی که گاهی انتخاب می کنیم روش غلطی است و باید روش را به بهترین تبدیل کنیم.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش  تاکید کرد: مرییان قرآنی باید خصلتهایی همچون تختی را به دانش آموزان یاد دهند.

 

وی با بیان اینکه برای ارزشهای دینی و قرانی از روش های غیرالهی استفاده کردن خیانت است، اذعان کرد: در مفاهیم قرآنی و دینی، انعطاف در برنامه هاست که استعدادها را رشد می دهد.

 

کفاش تاکید کرد: منش و رفتار در داوری ها و میادین مسابقات است که تواضع و فروتنی را به دانش آموزان یاد می دهد و ما باید در رفتار، گفتار و عملکردمان دقت کنیم و دانش آموزان را به مسیر درست هدایت کنیم.

 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مربیان در این عرصه باید با رفتار صحیح و مناسب خود انگیزه لازم در دانش اموزان قرآنی را به وجود آورند.

 

گفتنی است، اولین دوره توانمندسازی علمی و تخصصی اساتید و داوران مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان سراسر کشور ۱۵ لغایت ۱۷ اسفند در مجتمع رفاهی سردار جنگل چمخاله لنگرود برگزار می شود.

 

 

 

 

کد خبر 528934

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha