به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، سعیدی کیا رئیس بنیاد مستضعفین در اختتامیه کنگره ملی اقتصاد مقاومتی با اشاره به این که ما تجربیات خوبی مانند جنگ، انقلاب و انتخابات را داشته ایم گفت: هر یک از این موضوعات برای ما توفیقات روز افزونی را داشته اند که قبل از این توفیقات نیازمند این است که این امر جزئی از هویت ما شود. در انتخابات، جنگ و دفاع مقدس همین گونه بوده است.
سعیدی کیا اظهار کرد: اگر این باور در تمام ارکان کشور به صورت مشترک ایجاد شود موفقیت در اقتصاد مقاومتی نیز حاصل می شود. این کنگره تلاش می کند اقتصاد مقاومتی را جزئی از هویت مردم نشان دهد.
وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی باید از دولت شروع شود و دولت چرخاننده اقتصاد کشور است و می تواند بستر ساز باشد. تمام دولت ها مهمترین کارشان بستر سازی است تا مردم در این بستر حرکت کنند.
سعیدی کیا خاطرنشان کرد: تا مردم به این باور نرسند نمی توان سیرتکاملی اقتصاد مقاومتی را طی کرد.
وی افزود: برای حضور مردم در اقتصاد باید اعتماد آن ها جلب شود و به مسئولان اعتماد کنند و البته به معنای واقعی مسئولان نیز باید به مردم اعتماد کنند و این اعتماد جز به این که باور کنیم که مردم توانایی لازم را دارند امکان پذیر نیست.
وی تصریح کرد: کشور با پول نفت آباد نمی شود، کشور با افکار و دست های مردم آباد می شود. هرچه مردم در عرصه های اقتصادی بیشتر حضور داشته باشند کشور آبادتر می شود.
سعیدی کیا با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب محرومیت زدایی را یک طرح جامع در بیاناتشان عنوان کردند، گفت: کار بنیاد مستضعفان با کمیته امداد متفاوت است و در جهت محرومیت زدایی حرکت می کند.
وی با اشاره به یکی از مناطق محروم کرمان با عنوان قلعه گنج اظهارکرد: مردم در این منطقه در تابستان دمای بالای 50 درجه را تجربه می کنند و با مسائل و مشکلات در معیشت و بهداشت مواجه هستند.
رئیس بنیاد مستضعفین ادامه داد: ما در این منطقه در جهت رفع محرومیت تفاهم نامه ای را با استانداری امضا کردیم که وزرای نیرو، کشور و جهاد کشاورزی نیز این تفاهم نامه را امضا کردند.
وی خاطرنشان کرد: با هزینه کردن منابع مالی مناطق محروم آباد نمی شوند. برق، آب و سایر منابع انرژی زمینه ساز هستند اما باید معیشت، آموزش، بهداشت و رشد مردم را در طرح های محرومیت زدایی در نظر گرفت.
سعیدی کیا با یادآوری اجرای طرح های اقتصادی از جمله دامپروری، گفت: در این منطقه به دلیل کمبود آب هر نوع دامی پرورش نمی یابد. با تحقیقات انجام شده بز شیری برای دامپروری در این منطقه در نظر گرفته شد و در این راه تلاش کردیم با اجرای طرح های اقتصادی، اعتماد مردم را جلب کنیم. بنیاد مستضعفان آمادگی هر نوع مشارکت از سوی مردم را دارد.
رئیس بنیاد مستضعفان بیان کرد: ما در این منطقه از امکانات بومی استفاده کردیم و طرح های اقتصادی را به راه انداختیم که از آن جمله مهمان سرای بومی که پذیرای مهمانان و توریست های این منطقه است. آموزش فرش دستباف نیز از دیگر طرح هایی بود که توانست فارغ التحصیلان زیادی را به خود جلب کند. ما توانستیم مردم را با آموزش در مشارکت اجتماعی هدایت کنیم.
نظر شما