به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، حجت الاسلام والمسلمین باقری امام جمعه اسبق علی آباد کتول شب گذشته(22 اسفند)در مراسم یادواره شهدای محله خارکلاته علی آباد کتول گفت: ما باید بدانیم هدف از گرفتن یادواره های شهدا چیست و قطعا مراسم ختم، ترحیم و یا مراسم ختم پایان سال نیست.
وی افزود: مراسم یادواره شهدا پل ارتباطی است بین گذشته دفاع مقدس با نسل موجود و نسل آینده و یک فرهنگ عظیم ایثار و جهاد وشهادت که مایه غیرت، همیت، سعادت و نورانیت این مملکت است.
حجت الاسلام باقری یادآور شد: گرفتن یادواره شهدا موجب می شود این ارزشها پابرجا بماند و نسل جوان ما مطلع به این مطلب باشد و خروجی های بسیار دیگری دارد.
امام جمعه اسبق علی آباد کتول خاطرنشان کرد: یکی از خروجی های یادواره شهدا این است که جوان ما که در دفاع مقدس حاضر نبودند با انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و با رفتن به مراکز راهیان نور و حضور در جلسات یادواره شهدا روحیه ایثار و شهادت طلبی در آنها گل کرده و تقاضای حضور در منطقه مبارزه با صهیونیسم در سوریه را دارد.
حجت الاسلام باقری اظهار داشت: شما کمتر جوانی را می بینید که این روزها متقاضی مدافع حرم نباشدو ما هر هفته در استانهای مختلف همچون قم، گلستان و مشهد چند شهید مدافع حرم داریم.
وی تصریح کرد: بخش عظیمی ازشهدای مدافع حرم جوانان ما هستند و این نشان می دهد که یادواره شهدا برکات خود را داشته و دارد.
حجت الاسلام باقری در ادامه با اشاره به خطبه های امیرالمومنین(علیه السلام) و سکوت آن حضرت و گریه های فاطمه زهرا در راه زنده ماندن دین اسلام خاطرنشان کرد: سکوت آن حضرت پیام های سیاسی بسیاری دارد، گریه های حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیه) پیام سیاسی دارد.
امام جمعه اسبق علی آباد کتول تصریح کرد: گریه حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیه) یک رسانه جهانی است، یک اعلام جهانی است که ای مردم بدانید حق خدا و رسول غصب شده است و این فریاد وجدان های خفته را بیدار می کند.
حجت الاسلام باقری در پایان گفت: راه رفتن و تمام حرکات و زندگی حضرت فاطمه (سلام الله علیه) پیام دارد و ما باید از فاطمیه درس بگیریم، از یادواره شهدا درس بگیریم و فقط گریه کردن نیست و باید راه و آرمانهای آنان را دنبال کنیم تا اسلام و حقانیت اسلام زنده بماند.
نظر شما