بیانیه مطبوعاتی نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل/ اتهام مجدد «احمد شهید» به ایران

خبرگزاری شبستان:بیانیه مطبوعاتی نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، اتهام مجدد «احمد شهید» به ایران، پیشنهادات تجاری وزیر انرژی روسیه به ایران، مخالفت روسیه با تحریم های جدید علیه ایران از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود.

خبرگزاری شبستان – گروه سیاسی: بیانیه مطبوعاتی نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل، کسی تحریم ایران را خواستار نشد، اتهام مجدد «احمد شهید» به ایران، پیشنهادات تجاری وزیر انرژی روسیه به ایران، مخالفت روسیه با تحریم های جدید علیه ایران از جمله سرتیترهای اخبار ایران در جهان در خبرگزاری ها بود. مشروح این اخبار را در گزارش زیر بخوانید:

فارس:

بیانیه مطبوعاتی نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل

درپی نشست امروز شورای امنیت با موضوع برنامه موشکی ایران، نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل بیانیه‌ای منتشر کرد.

در این بیانیه آمده است: با توجه به تلاش‌های اخیر برای نشر اطلاعات نادرست در مورد رزمایش اخیر موشکی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد لازم می‌داند توضیحاتی در این مورد به شرح زیر ارائه نماید:

1- جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشوری که در یکی از بی‌ثبات‌ترین و ناآرام‌ترین مناطق جهان قرار دارد، کاملا محق است که نسبت به ایجاد توانمندی متعارف و قابل اتکا با هدف بازدارندگی و دفاع در مقابل هرگونه تجاوزی اقدام کند. آزمایش‌های موشکی اخیر ایران بخشی از تلاش‌های جاری نیروهای مسلح کشور برای تقویت توانمندی‌های دفاعی مشروع و نشان دادن کارآیی و آمادگی سامانه‌های موشکی علیه تهدیدات امنیتی بودند.

کسانی در  مورد آزمایش‌های موشکی ایران بیش از حد جنجال می‌کنند که خود در سال 2015 فروشنده و خریدار مدرن‌ترین سلاح‌های ارسالی به منطقه خلیج فارس به ارزش تقریبا 100 میلیارد دلار بوده‌اند (در حالیکه کل بودجه دفاعی ایران کمتر از یک دهم این مبلغ در همان سال است). اختلاف عظیمی بین بودجه دفاعی ایران و بودجه نظامی دیگر کشورهای منطقه وجود دارد تا آن جا که حتی مقامات آمریکایی در بالاترین سطوح هم به این موضوع اذعان کرده‌اند.

 2- تهدیدات آشکار علیه حاکمیت و تمامیت ارضی ایران که طی سال‌های گذشته افزایش یافته، ایجاد یک توانمندی بازدارنده مشروع توسط جمهوری اسلامی ایران را بیش از هر زمان دیگر ضروری ساخته است. به عنوان مثال، موشه یالون، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، در اظهاراتی تهدیدآمیز در 5 می 2015 به امکان استفاده از سلاح‌ هسته‌ای علیه ایران توسط رژیم صهیونیستی اشاره کرد (برای جزئیات رجوع کنید به اعتراضیه ایران به شورای امنیت مورخ 19 می 2015). بعلاوه، رژیم صهیونیستی تنها مانع بر سر راه شکل‌گیری خاورمیانه به عنوان منطقه عاری از سلاح هسته‌ای است و تنها دارنده غیرقانونی سلاح هسته‌ای در منطقه است.

3- اظهارات چند روز اخیر فرماندهان نیروهای مسلح ایران منعکس کننده نگرانی ایران در مورد چنین تهدیداتی است. فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که اظهاراتش توسط برخی طرف‌ها تحریف شده است، در مصاحبه‌ای پس از آزمایشات موشکی تاکید نمود که «ما آغازگر هیچ جنگی نیستیم، هدف ما دفاع از خود است .... ما قصد حمله به هیچ کشوری را نداریم اما وقتی مورد حمله قرار بگیریم، باید قادر به مقابله به مثل باشیم».

4- قطعنامه 2231 شورای امنیت فعالیت‌های نظامی مشروع و متعارف را منع نکرده و حقوق بین‌الملل نیز به هیچ روی نافی چنین فعالیت‌های مشروعی نیست. ایران هرگز به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نبوده و نخواهد بود، چرا که تعهدات خود طبق معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (ان پی تی) و برجام را کاملا محترم می‌شمارد.

بنابراین، موشک‌های ایران نه برای پرتاب سلاح‌های غیرمتعارف طراحی شده‌اند و نه می‌توانند برای چنین منظوری طراحی شده باشند. ما تفسیر خودسرانه مفاد قطعنامه 2231 شورای امنیت و ضمائم آن را مردود می‌دانیم و همه طرف‌ها را دعوت می‌کنیم تا با حسن نیت رفتار نمایند و از اقدامات تحریک‌آمیز بپرهیزند.

5- همچنین، ما طرح موضوع آزمایش‌های موشکی ایران در شورای امنیت را رد می‌کنیم و چنین اقدامی را با فضای مثبت حاکم برای اجرای برجام مغایر می‌دانیم و آنرا به ضرر اجرای توام با حسن نیت برجام تلقی می‌کنیم.

موگرینی: هیچ یک از اعضای اتحادیه اروپا تحریم ایران را خواستار نشد

فدریکا موگرینی، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعد از نشست وزرای خارجه کشورهای عضو این اتحادیه گفت درخواستی برای تحریم ایران در این نشست مطرح نشده است.

وی گفت: «ما با وزرا در مورد اینکه در کدام زمینه‌ها و بخش‌ها تعامل مجدد و بازگشایی روابط کامل با ایران را از سر بگیریم گفتگو کردیم».

موگرینی سپس به موضوع آزمایش موشکی ایران اشاره کرد و گفت که این آزمایش‌ها نقض توافق هسته‌ای نبوده‌اند. وی به رغم این مدعی شد که این اقدامات، تنش‌ها در منطقه را افزایش می‌دهند.

موگرینی گفت سازمان ملل باید درباره اینکه آیا این آزمایش‌ها نقض قطعنامه شورای امنیت بوده‌اند یا خیر تصمیم بگیرد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه گفت که ایران باید به تمامی تعهداتش بین‌المللی‌اش عمل کند.

موگرینی گفت: «هیچ یک از اعضای اتحادیه اروپا، خواستار تحریم ایران به دلیل آزمایش‌های موشکی نشد.»

وی علی‌رغم این احتمال گفت‌وگوهای بیشتر بر سر این موضوع را رد نکرد.

مهر:

اتهام مجدد «احمد شهید» به ایران/خرسندی رژیم صهیونیستی از گزارش

«احمد شهید» گزارشگر ویزه سازمان ملل در امور ایران در سی و یکمین نشست رسمی شورای حقوق بشر این سازمان همچون گذشته جمهوری اسلامی ایران را متهم به نقض حقوق بشر کرد.

گزارش وی که موجبات تقدیر و تبریک رژیم صهیونیستی از وی را در پی داشت جمهوری اسلامی ایران را به نقض حقوق رسانه ها و سانسور، اعدام‌های غیرقانونی، بازداشت‌های خودسرانه و نقض حقوق اقلیت‌ها متهم می کند.

وی در عین حال به پیشرفت هایی در زمینه حقوق بشر در ایران اشاره کرده و از این امر تقدیر کرده است.

علاوه بر اعتراض نماینده ایران در نشست به گزارش احمد شهید نمایندگان روسیه، چین، سوریه، کوبا، ونزوئلا، عراق به رویکرد سیاسی شورای حقوق بشر و احمد شهید در قبال ایران، اعتراض کردند.

نماینده ایران در این نشست با غیر منصفانه و نامتوازن خواندن گزارش احمد شهید گفت: پیشبرد حقوق بشر باید براساس احترام به تفاوت فرهنگ‌ها و سنت‌های کشورها و بدون تلاش برای تحمیل کردن شرایط بر کشورها صورت گیرد.

عضو هیئت نمایندگی ایران در نشست با انتقاد از عدم رعایت بی طرفی از سوی گزارشگر سازمان ملل و نیز رویکرد سیاسی وی گفت: برخورد با کشورها نباید گزینشی و سیاسی باشد و گزارش‌ها نیز باید بی‌طرفانه و حرفه‌ای باشد. اما متاسفانه گزارشگر سازمان ملل این اصل را نادیده گرفته است. با وجود پاسخ‌های دقیق ایران به گزارشگر سازمان ملل، موارد اندکی از آن‌ها در گزارش وی منعکس شده و این گزارش متوازن و بی‌طرفانه نیست.

وی خواستار پایان ماموریت گزارشگر ویژه سازمان ملل در خصوص ایران با توجه به پیشرفت های حاصل شده از سوی ایران شد.

در حالیکه قرار است در این نشست درباره تمدید ماموریت احمد شهید تصمیم گیری شود هیئت های غربی در این نشست در مواضعی جانبدارانه خواستار همکاری بیشتر ایران با گزارشگر ویژه سازمان ملل شدند و از ادامه ماموریت وی حمایت کردند.

پیشنهادات تجاری وزیر انرژی روسیه به ایران

وزیر انرژی روسیه از ارائه پیشنهادات شرکت دولتی «گازپروم» به ایران در زمینه توسعه روابط تجاری دو کشور در زمینه نفت خبر داد.

بر اساس این گزارش، «الکساندر نواک»، وزیر انرژی روسیه روز دوشنبه از گفتگو با مقامات کشورمان درباره همکاری های تجاری دوجانبه خبر داد.

وی ضمن خبر دادن از تمایل مسکو برای گسترش روابط تجاری با ایران گفت: دو کشور در حال بررسی تاسیس منطقه آزاد تجاری هستند.

گفته می شود از زمان برداشته شدن تحریم های ایران در ژانویه سال جاری میلادی، شرکت های نفت و گاز روسیه علاقه زیادی نسبت به انجام معامله با ایران و دستیابی به منابع طبیعی این کشور نشان داده اند.

بنا بر این گزارش، هنوز مشخص نیست که آیا ایران پیشنهادات تجاری روسیه را می پذیرد یا خیر.

جمهوری آذربایجان از ایران گاز می خرد

شرکت نفت دولتی جمهوری آذربایجان از مذاکره با شرکت «گازپروم» روسیه و ایران برای خرید سالانه سه میلیون متر مکعب گاز خبر داد.

بر اساس این گزارش، «روناک ابراهیم عبداللهف»، مدیر عامل این شرکت با اعلام این خبر گفت: ما هنوز مایل به خرید گاز از روسیه هستیم.

وی افزود: ما همچنین در حال رایزنی با طرف ایرانی جهت معاوضه فصلی با ایران هستیم تا میزان زیادی از گاز مازاد این کشور در فصل تابستان را وارد کنیم.

مخالفت روسیه با تحریم های جدید علیه ایران

روسیه با اعمال تحریم علیه ایران به خاطر آزمایش موشکی مخالفت کرد.

«ویتالی چورکین» نماینده روسیه در سازمان ملل گفت ایران نباید در شورای امنیت به علت ازمایش موشکی با تحریم مواجه شود زیرا این آزمایش ها ناقض قطعنامه های شورای امنیت نمی باشند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ایران اید به خاطر آزمایش موشکی با تحریم های جدید مواجه شود گفت: پاسخ صریح و کوتاه «خیر» است.

آمریکا و فرانسه در واکنش به آزمایش موشکی اخیر ایران اعلام داشته اند اگر آزمایش موشکی اخیر ایران به موشک های بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته ای مرتبط باشد نقض قطعنامه اتخاذی ماه جولای شورای امنیت خواهد بود.

روابط تهران و مسکو گرم تر می‌شود

سخنگوی کاخ کرملین در نطق مطبوعاتی امروز خود از افزایش سطح جدیدی از همکاری در روابط ایران و روسیه در پس همکاری های مربوط به جنگ سوریه خبر داد.

بر اساس این گزارش، «دیمیتری پسکوف»، سخنگوی کرملین گفت: همکاری در زمینه مساله سوریه بُعد جدیدی به روابط دو کشور بخشیده که کمک به ارتقاء سطح روابط ما خواهد کرد.

وی با اشاره به این نکته که روسیه و ایران هیچگاه همکاری خود را قطع نکرده اند گفت: فراموش نکنیم که همکاری ما با تهران هیچگاه قطع و یا سرد نشده است. بنابراین سخن گفتن از فصلی جدید در روابط تهران و مسکو در دوران پسا تحریم بی معنی و غلط است.

«پسکوف» گفت: ما به شدت بر توسعه روابط دوستانه خود با ایران تاکید داریم.

«موگرینی» ۲۸ فروردین به تهران می‌آید

«فدریکا موگرینی» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد ماه آینده با هدف گفتگو درباره روابط ایران و اروپا و مسائل منطقه ای به تهران سفر می کند.

وی تصریح کرد دیدارش از تهران روز ۱۶ آوریل (۲۸ فروردین) خواهد بود.

موگرینی  قبل از دیدار با وزرای خارجه اتحادیه اروپا گفت: ما در این نشست درباره دیدار من از ایران که قرار است ۱۶ آوریل انجام شود نیز گفتگو خواهیم کرد.

وی گفت در این نشست درباره زمینه‌ها و بخش‌هایی از روابط خود با ایران و اینکه در چه زمینه هایی روابطمان با ایران به طور کامل از سر گرفته و احیا شود و همچنین همکاری با ایران در موضوعات دوجانبه و تا حدی مسائل منطقه‌ای از جمله سوریه، صحبت خواهیم کرد.

تسنیم:

موگرینی: آزمایش موشکی ایران نقض برجام نیست

فدریکا موگرینی مسئول امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا در نشست ماهانه وزرای خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل تاکید کرد که آزمایش های موشکی اخیر ایران نقض توافق هسته ای با 1+5 نیست.

این در حالی است که  قرار است فدریکا موگرینی، 28 فروردین‌ماه سال نوی هجری شمسی برای دیدار با مقامات ارشد ایران به تهران می‌آید.

فدریکا موگرینی روز دوشنبه گفت که ماه آینده میلادی برای پیگیری توافق هسته‌ای به ایران خواهد آمد.

وی پیش از حضور در نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا اعلام کرد: «دیدار آتی من (از ایران) 16 آوریل [28 فروردین] انجام خواهد شد».

مسئول امور خارجی و سیاست امنیتی اتحادیه اروپا در ادامه گفت:‌ «با وزرای (خارجه اتحادیه اروپا) در مورد اینکه با چه شرایط و درباره چه موضوعات و بخش‌هایی وارد تعامل شویم تا روابط کامل با ایران را برقرار کنیم» صحبت خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان:

اذعان آمریکا به دستاویز بودن آزمایش موشکی برای تحریم ایران

جان کربی در نشست خبری وزارت خارجه آمریکا گفت: همانطور که سامانتا پاور، نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل امروز گفت، در حال آماده کردن گزارشی از این آزمایش های موشکی ایران را برای ارائه به شورای امنیت هستیم و باید اجازه بدهیم شورا در نشست خود موضوع را بررسی کند.

کربی ادامه داد: با این وجود ما هنوز هم در قبال آزمایش های اخیر موشک بالستیکی در ایران بسیار نگران هستیم و بر این باوریم که چنین اقدام هایی هم بی ثبات کننده و هم تحریک آمیز است.

وی افزود: دقیقتر اگر بگوییم این آزمایش های موشکی دست کم با قطعنامه شورای امنیت نه تنها همخوانی ندارد بلکه نوعی دهن کجی به قطعنامه شماره 2231 به شمار می آید که توافق هسته ای ایران را وارد مرحله اجرایی کرد. لذا می توان درباره این که آیا آزمایش های موشکی از نگاه فنی نقض به شمار می آیند یا خیر بحث کرد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا ادامه داد: اما این به آن معنی نیست که شلیک موشک های بالستیک هیچ مشکلی ندارد و به این معنی هم نیست که شورای امنیت بر این موضوع سرپوش بگذارد و باز به این معنی هم نیست که اقدام های ایران با قعطنامه ای که از آنان خواسته از چنین فعالیتی خودداری کنند همخوانی دارد. لذا هنوز هم این موضوع را شورای امنیت مطرح خواهیم کرد و دست مان نیز پر است.

جان کربی در پاسخ به استدلال نماینده روسیه در سازمان ملل که گفته است درخواست را نمی توان نقض کرد بلکه می توان آن را نادیده گرفت، گفت: شلیک چنین موشک هایی دهن کجی کامل به قطعنامه شورای امنیت است. دست ما پر است و جای هیچ سوالی هم نیست.

وی افزود: می توان درباره واژه ها بحث کرد و من خوشحال می شوم در این باره به تبادل نظر با شما بپردازم. اما چیزی که می خواهم بگویم این است که این آزمایش ها با تعهداتی که آنان (ایران) بر اساس قطعنامه ی 2231 شورای امنیت سازمان ملل باید اجرا کنند همخوانی ندارد.

لذا این موضوع باید در شورای امنیت بررسی شود و همین اتفاق هم دارد می افتد. و همانگونه که سامانتا پاور صبح امروز گفت و وزیر امور خارجه بارها گفته است اقدام های ایران با تعهداتش همخوانی ندارد و شکی در این نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت متن قطعنامه نشان می دهد ایرانی ها حق ندارند چنین موشک هایی را شلیک کنند حتی اگر تفسیر و برداشت از واژه ها متفاوت باشد.

وقتی سعودی ها از «ظریف» الگو برداری می کنند

"ترکی الفیصل" این موضوع را در مطلبی انتقادی از موضع اخیر باراک اوباما مطرح کرد که گفته است سعودی ها از تروریسم حمایت می کنند.

رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه اخیر خود با مجله آتلانتیک، عربستان سعودی را به حمایت از تروریسم متهم کرده است.

ترکی الفیصل در مقاله ای با عنوان "نَه.. آقای اوباما" که در روزنامه الشرق الاوسط منتشر شد، ادعا کرد که "عربستان سعودی پیشگام تشکیل ائتلافی برای مبارزه با داعش و جبهه النصره و آموزش دادن به سوری های باصطلاح آزادی خواه برای مبارزه با بشار الاسد بود؛ عربستان همچنین بدون کمک خواهی از آمریکا پیشگام حمایت نظامی، سیاسی و بشردوستانه از مردم یمن بود تا آنها کشورشان را از چنگال گروه حوثی (انصارالله) نجات دهند.

الفیصل خطاب به اوباما می نویسد، شما در دیدارتان با ملک سلمان گفتید که عربستان در جهان عرب و جهان اسلام نقش کلیدی دارد و باید با فعالیت های خرابکارانه ایران مقابله کرد ولی هم اکنون دیدگاه تان را درباره ما سعودی ها تغییر داده اید و عربستان را به دامن زدن به مناقشات فرقه ای و مذهبی در سوریه، یمن و عراق متهم می کنید و با درخواست از ما برای همکاری با ایران در مسائل منطقه، اوضاع را بدتر می کنید؛ آیا دیدگاه اوباما درباره عربستان ریشه در نارضایتی اش از حمایت عربستان از ملت مصر دارد، ملتی که علیه دولت اخوان المسلمین که از حمایت خود اوباما برخوردار بود، قیام کرد؟

رییس سرویس اطلاعات عربستان خطاب به اوباما می افزاید: پادشاه سابق عربستان در آخرین دیدارش با شما با دستش محکم روی میز کوبید و گفت که آقای رئیس جمهور! دیگر هیچ خط و نشانی برای ما نکش. ملک عبدالله از شما به علت فراموش کردن دوستی 80 سالۀ ریاض و واشنگتن و طرفداری از ایران که آمریکا را شیطان بزرگ می خواند، شدیدا انتقاد کرد.

آقای اوباما! ما آن کسانی نیستیم که آنها را به سوء استفاده از دیگران برای دست یابی به اهدافشان متهم می کنید؟ ما همچنان ملت آمریکا را متحد خود می دانیم و هرگز حمایت های جرج بوش را که با اعزام نیروهای آمریکائی به خاورمیانه به تجاوز صدام به کویت پایان داد، فراموش نخواهیم کرد.

اوباما در مصاحبه با مجله آتلانتیک، عربستان و چند متحد عرب دیگر آمریکا را به دامن زدن به ناآرامی های خاورمیانه و تلاش برای کشاندن آمریکا به میدان جنگ نیابتی با ایران متهم کرده و گفته بود که منافع آمریکا ایجاب می کند که از سیاست حمایت نظامی مستمر خود از عربستان و متحدانش دست بردارد.

از سوی دیگر "پاتریک کوبرن" کارشناس خاورمیانه روزنامه ایندیپندنت در مقاله ای خود نوشت: مصاحبه اوباما نشان می دهد که آمریکا به عربستان و متحدانش پشت کرده است و مهمترین اتفاق سیاست خارجی واشنگتن امتناع آمریکا از حمله نظامی به سوریه و تن ندادن به درخواست عربستان، چند کشور عرب دیگر و ترکیه برای براندازی نظام سوریه بود.

این داستانسرایی مضحک سعودی ها که خشم ریاض از پشت کردن اوباما به دست نشانده های دیرین آمریکا در منطقه خاورمیانه را به نمایش می گذارد، موضوع دیگری را نیز به ذهن متبادر می کند و آن الگو برداری خیالی عربستان از اقدام شجاعانه وزیر خارجه ایران در بحبوحه مذاکرات نفس گیر 1+5 است، جایی که محمد جواد ظریف به پشتوانه قدرت مردم ایران به طرف های غربی هشدار داد «هرگز یک ایرانی را تهدید نکنید».

وعده آمریکا برای ادامه اقدامات علیه ایران در سازمان ملل

آمریکا  وعده داد به تلاش برای اقدام شورای امنیت سازمان ملل متحد در خصوص آزمایش اخیر موشک‌های بالستیک ایران، ادامه دهد.

آمریکا همچنین روسیه را به جستجو برای یافتن دلایلی به منظور واکنش نشان ندادن به نقض قطعنامه سازمان ملل توسط ایران، متهم کرد.

"سامانتا پاور،" سفیر آمریکا در سازمان ملل در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: این اقدام ایران مستحق واکنش شورای امنیت است

وی افزود: به نظر می آید روسیه تلاش می کند به دنبال دلایلی بگردد تا اقدام نکند. ما در شورای امنیت تسلیم نخواهیم شد فرقی نمی کند که ما امروز چه غرولندی درباره این موضوع و آن موضوع شنیدیم

در تحولی جداگانه، دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل با انتشار بیانیه‌ای برای خبرنگاران، با بحث‌های روز دوشنبه در شورای امنیت درباره آزمایش‌های موشکی این کشور مخالفت و اعلام کرد اظهاراتی که درباره اسرائیل بیان کرده، فقط در واکنش به تهدیدهای اسرائیل علیه ایران بوده است.

ایرنا:

ازسر گرفته شدن پروازها در مسیر تهران-سوچی

فرودگاه شهر بندری سوچی در ساحل دریای سیاه 18 مارس (28 اسفند) اولین هواپیمای خطوط هوایی 'ماهان' مسافران ایرانی در سال جاری را خواهد پذیرفت.

سخنگوی شرکت 'بازل ایر' روز دوشنبه در گفتگو با خبرگزاری 'ایتارتاس' خاطرنشان کرد: فرودگاه بین المللی سوچی 18 مارس (روز پنجشنبه) پذیرایی از هواپیماهای شرکت هواپیمایی 'ماهان' از تهران را ازسر خواهد گرفت.

برنامه پروازها در این مسیر در سال جاری در استانه عید نوروز از سر گرفته می شود و شامل شش پرواز رفت و برگشت در روزهای 18، 19، 25 و 26 مارس و 1 و 2 آوریل است که دو برابر بیش از سال گذشته است.

پروازها با هوایماهای 180 نفری ایرباس A320 انجام خواهد شد.

به گفته سخنگوی 'بازل ایر'، همچنین قرار است در تابستان امسال ارتباط دائمی هوایی در مسیر تهران-سوچی بر قرار شود. پروازها در این مسیر توسط خطوط هوایی 'ماهان' و 'قشم' انجام خواهد شد.

وی افزود: طبق اطلاعات موجود تمام بلیط ها برای پروازهای بهاری در مسیر 'تهران-سوچی-تهران' خریداری شده است.

علاوه بر پرواز به مسافران ایرانی تور هفت روزه ای عرضه خواهد شد که شامل سفر به اماکن دیدنی های شهر سوچی و اطراف آن، کوه آخون، ویلای استالین و آزمایش چای خوش طعم محلی است.

 

کد خبر 531334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha