به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، در سال ۱۳۹۴ احزاب و تشکل های کشور توانستند به آرامشی که در سال های گذشته از دست داده بودند دست یابند.
در فضای انتخاباتی و رقابتی ایجاد شده برای انتخابات ۷ اسفند احزاب و تشکل های مختلف کشور پا به عرصه رقابت گذاشتند.
بسیاری از حزب ها و جبهه ها که در سال های گذشته به فراموشی سپرده شده بودند در این فضا جان جدیدی گرفتند.
همچنین از ابتدای سال هم دولت با برخورد مناسب با احزاب توانست امید را به آن ها بازگرداند.
در سال ۹۴ بحث خانه احزاب ساماندهی شد.
اعضای خانه احزاب گرد هم جمع شدند و از هر طیفی یک سکوی مهم را در اختیار گرفتند.
مجمع عمومی عادی خانه احزاب از ۱۵ مرداد ۹۴ تشکیل شد و در انتخابات شورای مرکزی دوره ششم خود 21 نفر را بهعنوان اعضای این شورا با تعداد و سهم یکسان از سه جریان اصولگرا، اصلاحطلب و مستقل انتخاب کرد.
بر اساس این گزارش، اعضای اصلی و علیالبدل اصلاحطلبان در شورای مرکزی خانه احزاب بر حسب تعداد اکثریت آراء نیز عبارتند از: مصطفی کواکبیان، یدالله طاهرنژاد، حسین کمالی، احمد حکیمیپور، مهدی علیخانی، حسین کاشفی، محمدجواد حقشناس، حمید قزوینی، فرج کمیجانی و فاطمه راکعی.
همچنین اعضای اصلی و علیالبدل جریان اصولگرایی به ترتیب اکثریت آراء در ترتیب شورای مرکزی عبارتند از: محمدحسن غفوریفرد، شهابالدین صدر، حسین کنعانیمقدم، حبیبالله بوربور، محمد میرباقری، فهیمه خانمحمدزاده، عبدالحسین روحالامینی، محمدنبی حبیبی، سیدکمال سجادی و امیرمیثم نیکفر.
اعضای اصلی و علیالبدل جریان مستقل نیز به ترتیب اکثریت آراء عبارتند از: قدرتعلی حشمتیان، غلامعلی دهقان، اسلامیتبار، تبرایی، احمد شریف، حجتالاسلام مرتضویکیاسری، میرمحمدی، محمد نیشابوری، توحیدلو و شیخیانی.
همچنین بازرسان سه جریان اصلاح طلب، اصولگرا و مستقل در مجموع ۶ نفر هستند که عبارتند از: بهادر ولیزاده و میرعبداللهی برای جریان اصولگرا، آذرباد و حبیبزاده برای جریان اصلاحطلب و میرعطائی و نوری برای جریان مستقل.
علاوه براین، دولت خانه ای برای جلسات این اعضا در اختیارشان قرار داد که طبق اعلام حشمتیان خانه قبلی شعبان بی مخ بوده است و این مطلب هم در رسانه ها سر و صدایی بلند کرد.
نظر شما