محمد حسین فراهانی، مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی به خبرنگار شبستان در اراک گفت: وجود اماکن متبرکه در استان تقویت گردشگری مذهبی را دو چندان می کند، که این امر نیازمند فراهمآوردن زیرساختها و افزایش اماکن اقامتی در سطح استان است.
وی ادامه داد: بقاع متبرکه ظرفیتهایی هستند که میتوانند در توسعه گردشگری زیارتی استان مورد توجه قرار گیرند.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی با تاکید بر لزوم توسعه گردشگری مذهبی در این استان، افزود: درهراستان علاوه بر امامزادهها، بقاع متبرکهای نیز وجود دارند که از احترام ویژه ای در نزد اقشار جامعه برخوردارند.
فراهانی با بیان اینکه استان مرکزی نیز از این امر مستثنی نیست، تصریح کرد: بقاع متبرکه موجود ظرفیتی برای گردشگری زیارتی استان به شمار میروند و به عنوان قطبهای گردشگری مذهبی در برنامهریزیهای آتی مورد توجه قرار می گیرند.
وی با اشاره به اینکه زیارت اماکن متبرکه بخش مهمی از فعالیتهای مربوط به گردشگری زیارتی به شمار میرود اظهار کرد: نهادینهکردن گردشگری زیارتی در جامعه نیازمند اطلاعرسانی متولیان فرهنگی است.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه تبدیل بقاع متبرکه به قطبهای گردشگری مذهبی استان مورد توجه قرار دارد، اظهار کرد: گردشگری مذهبی از شاخههای پردرآمد صنعت گردشگری است.
فراهانی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه استان مرکزی علاوه بر برخورداری از امامزادگان و بقاع متبرکه خاستگاه شخصیتها و چهرههای دینی بسیاری است، اضافه کرد: این شخصیتها و زندگی آنان به تنهایی میتواند زمینهساز ورود گردشگران به این استان باشد.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان مرکزی تصریح کرد: موارد مذکور از جمله ظرفیتهایی است، که در راستای تحقق توسعه گردشگری زیارتی استان باید مورد توجه قرار گیرند.
پایان پیام/
نظر شما