به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، عضو شورای اسلامی شهر قزوین در نخستین جلسه شورای شهر در سال 95 بیان کرد: بنابر تأکید مقام معظم رهبری قرارگاه اقتصاد مقاومتی و کنار آن بنابر تأکید رئیس جمهور ستاد اقتصاد مقاومتی باید در کشور شکل بگیرد تا بتوان در این مقوله بهتر از قبل عمل کرد.
فرج الله فصیحی رامندی عنوان کرد: برای اجرای این مهم در مجموعه مدیریت شهری قزوین و تشکیل ستاد و یا کمیته خاص، نمایندگانی از اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری باید حضور داشته باشند و از سوی دیگر در هیئت رئیسه پارلمان محلی ابعاد مختلف این مهم مطرح شده و باید مورد بررسی قرار بگیرد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی شهر قزوین نیز افزود: مقام معظم رهبری بر اساس سنت همیشگی در ابتدای سال، سیاست ها و اهداف کلان کشور را اعلام داشتند و اگر مسئولان این موارد را در دستور کار قرار دهند، به پیشرفت می رسیم.
علی فرخزاد تصریح کرد: تشکیل کمیته ای در پارلمان محلی به منظور اجرای اقتصاد مقاومتی در حوزه ها و لایه های مختلف جامعه بسیار ضروری است تا موضوعات مختلف شهری اجرا شوند و پروژه ها به سرانجام رسند.
وی یادآور شد: اقتصاد مقاومتی از قابلیت اجرا در تمامی بخش ها و حوزه های شهری همچون هزینه، درآمد، قراردادها و رونق صنعت ساختمان برخوردار است و برای اجرای آن باید به شکل جامع عمل کرد و گامی فراتر از شرایط موجود برداشت.
رئیس کمیسیون ساماندهی ملاقات های مردمی شورای شهر قزوین اظهار کرد: برای اجرای شعار سال که همان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل است، همه مسئولان باید عملگرا باشند و پیام رهبری تنها در بیلبوردها انعکاس پیدا نکند.
مریم نخستین خاطر نشان کرد: برای دست یابی به پیشرفت و ترقی، عملگرایی در تمامی بخش های کشور باید رواج یابد و مسئولان شهر به این موضوع بیش از گذشته پایبند باشند.
عباس ظاهری یکی دیگر از اعضای شورای اسلامی شهر قزوین نیز گفت: یکی از ابعاد مهم اقتصاد مقاومتی نظارت بر هزینه هاست و می توان این رسالت را به کمیسیون اداری مالی شورا سپرد و یا با پای کارآمدن چند کمیسیون این موضوع پیش برود و یا اینکه هر کمیسیون در کنار مباحثی که دارد، به این مقوله به شکل مهم و خاص بپردازد.
نظر شما