نهادینه‌شدن فرهنگ زکات زمینه عمران و آبادی کشور را فراهم می‌کند

عضو مجلس خبرگان رهبری با مهم ارزیابی‌کردن مسأله زکات در دین اسلام، خواستار گسترش فعالیت‌های تبلیغی مبلغان در این خصوص شد و گفت: نهادینه‌شدن فرهنگ زکات در جامعه زمینه ساز عمران و آبادی مناطق مختلف است.

آیت الله علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، امروز (30 تیر) درباره اهمیت زکات به خبرنگار شبستان گفت:‌ کمک به نیازمندان و اجرای امور عمرانی هر منطقه ای که زکات پرداخت می کنند از موارد مصرف زکات در جامعه است.

 

وی ادامه داد: با جمع آوری زکات هر منطقه و روستا و صرف این مبالغ  برای عمران و آبادانی مناطق شاهد خواهیم بود که مردم پا به پای مسئولان و دولتمردان در جهت عمران و آبادانی فعالیت می کنند.

نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری گفت: دولتمردان نیز با تخصیص اعتبار به همان میزان زکات جمع آوری شده، همراه با پرداخت کنندگان زکات در جهت اعتلا و پیشرفت و آبادانی مردم تلاش کرده و گام بر می دارند.

 

وی با اشاره به اینکه خداوند نیازی به عبادت و انفاق بندگانش ندارد، ‌افزود: واجب کردن اموری همچون زکات به منظور یاری رساندن در امور مردم و سازندگی مناطق لحاظ شده است.

 

امام جمعه قائمشهر با تاکید بر بهره گیری از فرصت به وجود آمده در زمینه زکات خاطرنشان کرد: وجود افراد متمکن و محروم در جامعه به منظور آزمودن افراد به مال و بی پولی است.

 

رییس ستاد زکات شهرستان قائمشهر گفت: متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مردم از فریضه زکات و صرف وجوه جمع آوری شده در این خصوص ‌استقبال لازم از این مساله در جامعه نمی شود .

 

وی خوب تبیین نشدن فریضه زکات را عامل اصلی در اجرایی نشدن درست این فریضه در جامعه اعلام کرد و گفت: این فریضه می بایست از سوی دستگاه های اجرایی متولی به خوبی برای جامعه تشریح شود و زکات را به عنوان یک فریضه دینی باید در جامعه ترویج داد.

 

آیت الله معلمی تاکید بر ارائه راهکارهای اجرایی و عملی فریضه زکات ادامه داد: باید این امر به گونه ای گسترش یابد که صاحبان زمین ها و متمولین به این امر رغبت یابند.

 

وی، نهادینه‌شدن فرهنگ زکات در جامعه را زمینه‌ساز عمران و آبادی مناطق مختلف دانست و افزود: با جمع آوری زکات هر منطقه و روستا و صرف این مبالغ جمع شده، عمران و آبادانی مناطق را شاهد هستیم.

 

امام جمعه قائشمهر با تاکید بر بهره‌گیری از فرصت به وجود آمده در زمینه زکات خاطرنشان کرد: وجود افراد متمکن و محروم در جامعه به منظور آزمودن افراد به مال و بی پولی است.

 

آیت الله معلمی، تبلیغ مناسب مسأله زکات در جامعه را یک ضرورت دانست و با بیان اینکه متأسفانه هنوز بسیاری از آحاد جامعه با این موضوع و نحوه پرداخت آن آشنایی ندارند، ادامه داد: نهادینه کردن فرهنگ زکات باید در اولویت برنامه های تبلیغی قرار گیرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 53395

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha