ناصر صبحی، مدیرکل ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان گفت: رویکرد اداره کل ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان به مسئله ازدواج و خانواده همه جانبه است.
وی افزود: اگر رویکرد تک بعدی باشد محکوم به شکست خواهیم شد و باید همه جانبه به مسایل توجه کنیم.
صبحی تصریح کرد: بحث ازدواج و خانواده فردی و روانشناختی است و هر کاری بخواهیم انجام دهیم در نهایت فرد تصمیم می گیرد که تشکیل خانواده دهد یا خیر.
وی بیان کرد: باید روی تصمیم گیری های منطقی و نقاد کار کنیم و افراد بدانند که چه تصمیمی را در چه زمانی و برای چه آینده ای می گیرند.
مدیرکل ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: به عنوان یک انسان تصمیمات مهمی وجود دارد که اگر آن تصمیمات گرفته شود یا راه برگشتی فرد نخواهد داشت یا اگر راه برگشتی وجود داشته باشد فرد باید هزینه هایی مختلفی را در ابعاد مختلف پرداخت کند.
این روانشناس تصریح کرد: انتخاب رشته، شغل، محل زندگی ابعاد دیگر زندگی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد اما از بین این تصمیم ها مهمترین تصمیم زندگی، انتخاب شریک زندگی است که چه فردی را برای آینده انتخاب کنند.
وی تاکید کرد: هنگامی که فردی ازدواج می کند از حالت فردیت در می آید و به ما می رسد. مهمترین افراد زندگی در دوران مجردی خانواده هستند اما هنگامی که ازدواج می کنند به لحاظ اخلاقی، شرعی و قانونی چیزی را امضا و تعهد می کنند که یک نفر غیر از اعضای خانواده فرد اول زندگی می شود که این یک مسئله روانشناختی است و این موضوع را جوانان در ک نمی کنند.
مدیرکل ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان بیان کرد: باید درک شود که این چه کسی است که در دنیا از لحاظ احترام می تواند در حد والدین باشد اما نمی تواند از آن هاجلو تر باشد، اما از نظر تصمیم گیری ها کسی که از پدر و مادر نیز جلوتر می رود همسر است و این را جوانان درک نمی کنند.
نظر شما