به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان، امروز(18 فروردین) در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: با توجه به نامگذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری با عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، باید اقدام عملی در برنامه کاری مسئولان و مدیران استان خوزستان بیش از پیش دیده شود.
وی اضافه کرد: البته تجربه نشان داده مدیریت استان خوزستان همیشه خود را با شعارها و تاکیدهای مقام معظم رهبری هماهنگ کرده و در مسیر سیاست های دولت پیش می رود.
مقتدایی، تصریح کرد: در خصوص مقوله اقتصاد مقاومتی نیز از همان بدو ورود کشور به این بحث در سال 92 تمام ارگان ها و دستگاه های اجرایی استان خوزستان شرایط ورود به این مقوله مهم را فراهم کرده بودند.
وی با اشاره به ضرورت های رشد اقتصادی استان در سال جدید، بیان کرد: امسال با توجه به سیاست های کلان دولت باید تغییر جدیدی در مراودات ایجاد شود و ارتباطات خارجی خوزستان باید رونق بیشتری پیدا کند.
استاندار خوزستان، اذعان داشت: در سال جدید باید با توسعه مراودات تجاری خود با دنیا فرصت های اقتصادی جدیدی به سود اقتصاد داخلی ایجاد کنیم و در راستای رشد و توسعه بیشتر استان و کشور گام برداریم.
وی با بیان اینکه طی سال گذشته فعالیت ها و اقدامات خوب و مثبتی در استان صورت گرفت، ادامه داد: اکنون وقت آن رسیده که داس خود را به دست بگیریم و چنانچه فرصت طلب باشیم فرصت های خوب را برای استان درو کنیم.
مقتدایی، بر ضرورت هوشیاری مدیران در استفاده از فرصت های توسعه استان تاکید کرد و افزود: بهترین هنر ما علاوه بر استفاده و بهره گیری از فرصت ها، این است که خالق فرصت ها باشیم و بدون اینکه منتظر تصویب بودجه و اعتبار بمانیم در راستای فعالیت مطلوب به صورت شفاف اقدام کنیم.
وی خاطر نشان کرد: چنانچه بخواهیم بیشترین بهره را از 24 بند مربوط به اقتصاد مقاومتی ببریم، لازم است هر کدام از مدیران دستگاه ها بدون انتظار از اعتبارات استانی، در مرکز پیگیر منابع برای استان باشند.
استاندار خوزستان، همچنین با اشاره به تخصیص 2 درصد درآمدهای نفتی به استان خوزستان اذعان داشت: 2 درصد درآمدهای نفتی باید صرف کارهای زیربنایی، بهداشت، رفع معضل حاشیه نشینی و آموزش شود.
وی تصریح کرد: تنها زمانی که بتوانیم فعالیهای اقتصادی خود را بر اقتصاد بدون نفت متمرکز کنیم به اقتصاد مقاومتی دست پیدا کرده ایم.
مقتدایی، همچنین با اشاره به ضرورت آماده سازی بسته مربوط به بخش های مختلف اقتصادی استان، گفت: بر اساس اظهارات رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور باید در مدت یک ماه بسته هفت بندی مربوط به برخی بخش های اقتصادی خوزستان تحویل داده شود که در این راستا مدیران استانی مکلفند در مدت یک ماه این بسته را آماده کنند.
وی با اشاره به اینکه چهار ردیف اعتباری جدید به بودجه خوزستان اضافه شده، اظهار کرد: از طریق این ردیف های اعتباری، سه هزار و 300 میلیارد ریال اعتبار برای خوزستان در بودجه سال 95 در نظر گرفته شده که به خوزستان تزریق می شود.
استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: اگر این ردیف بودجه صیانت شود می تواند برای استان به شکل دائمی تبدیل شود.
وی در بخش دیگر سخنان خود ضمن گله مندی از افرادی که در صدد تخریب مدیریت های استان هستند، بیان کرد: سال گذشته که به سال همدلی و هم زبانی مزین بود، علاوه بر این که چیزی از این همدلی را ندیدیم برخی افراد مانند آرایشگری تنها به فکر قیچی کردن زحمت ها و تلاش های ما بودند.
نظر شما