به گزارش خبرگزاری شبستان، آیت الله محمد امامی کاشانی، خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبه دوم نماز گفت: برای عزت جمهوری اسلامی ایران و با محوریت رهبر معظم انقلاب باید همه مسئولان برای پیشبرد امور کشور تلاش کنند و به منافع ملت بیندیشند.
وی همچنین با گرامیداشت یاد شهید صیاد شیرازی، یاد و خاطره همه شهدای هسته ای و شهدای مدافع حرم را گرامی داشت.
خطیب جمعه تهران در ادامه به نامگذاری امسال به عنوان اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل اشاره کرد و افزود: همانطور که رهبری فرمودند اگر اقتصاد مقاومتی در اولویت قرار گیرد و در بحث اقتصاد موفق شویم در مباحث سیاسی و فرهنگی هم موفق خواهیم شد و اصرار رهبری بر این است که در بحث اقتصاد مقاومتی وارد عمل شویم.
آیت الله امامی کاشانی گفت: ایشان محوریت اجرای اقتصاد مقاومتی را دولت خواندند و گفتند باید در مدت یک سال درباره اقتصاد مقاومتی به موارد ملموسی دست پیدا کنیم.
وی افزود: با توجه به اینکه دشمنان به دنبال نفوذ در اقتصاد ما هستند اقتصاد مقاومتی مسئله ای بسیار مهم است.
امام جمعه موقت تهران در بخش دیگری از سخنانش به تاکید اسلام بر کار و فعالیت و بیزاری اسلام از بیکاری اشاره کرد و در این خصوص به داستان آن جوان متأهل و بیکاری اشاره کرد که پیامبر غیرمستقیم او را متوجه کرد که باید به دنبال کسب و کار باشد.
آیت الله امامی کاشانی افزود: جوانان کشور ما تحصیلات عالی دارند و بدون شک باید متناسب با زمان، مشاغلی دانشبنیان وجود داشته باشد و در این خصوص می توانیم از تجربیات برخی کشورها مانند چین که از صنایع کوچک حمایت های بسیار قابل توجهی می کنند، استفاده کنیم.
وی گفت: البته دولت پیگیر اینگونه مسائل هست اما باید با پرداخت وام ها و افزایش حمایتهای بنیادها و برخی تشکیلات دیگر، بیشتر در این بخش ورود کرد.
آیت الله امامی کاشانی بر لزوم هر چه بیشتر جذب سرمایه گذاران برای ارتقای اقتصاد کشور تاکید کرد و افزود: باید به خاطر عزت جمهوری اسلامی، همه با محوریت شخص رهبری، به عنوان محور فقاهت و ورع و تقوا، خرده حساب ها را کنار بگذاریم و فقط به منافع ملت بیندیشیم و به فکر کار در کشور باشیم.
امام جمعه موفت تهران در خطبه نخست نماز جمعه در دانشگاه تهران در ادامه تبیین موضوع تمدن اسلام و پایه های آن افزود: همگان اعم از غربی ها و شرقی ها اساس تمدن را اخلاق دانسته اند و پایه اخلاق هم دین است.
وی گفت : اما مسیحیت و غیرمسلمانان می گویند دین برای اخلاق کافی نیست زیرا دینی که آنان معتقدند کلیسا و مسیحیت است و کلیسا به علم و دانشمندان پشت کرد و از قرن 16 به بعد با دین و مذهب مخالف شد.
نظر شما