نقش رسانه ها در جنگ نرم بسیار مهم است

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، نقش رسانه ها را در فرهنگ سازی و تغییر تدریجی افکار، باورها و ترجیهات در جنگ نرم بسیار مهم دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، رامین رحمانی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: تمام فیلم ها ی خارجی بدون استثنا ریشه جهانی کردن، جنگ نرم و صهیونیستی دارند و اگر تبیین و استدلال نشود دچار مشکل می شویم.
 

رامین رحمانی افزود: دانشگاه ها و رسانه ها نقش مهمی در ترویج تولیدات فرهنگی و نماد های اسلامی دارند و از طریق اطلاع رسانی باید مردم را واکسیناسون کنیم.
 

وی در خصوص آمایش آموزش عالی، اظهار داشت: هدف مهم طرح آمایش آموزش عالی رشد و توسعه صنایع است که باید از صنایع کوچک آغاز شود تا زمینه‎های ایجاد شغل را در استان نزدیک به 35 درصد شغل مستقیم فراهم کند.
 

رحمانی با اشاره به بیکاری پنهان موجود در دستگاه‎های دولتی، افزود: منظور از ایجاد شغل، زمینه‌ای است که در آن خدمات مهارت‌گونه‌ای به جامعه ارائه شود.
 

وی یادآور شد: اگر بخواهیم رشته های صنعتی را گسترش دهیم ، باید صنایع کوچک در شهرک های صنعتی تقویت شوند تا دانشگاه ها بتوانند نقش خود را ایفا کنند.
 

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان از راه‌اندازی دوره دکترای کشاورزی هسته‌ای در این دانشگاه خبر داد و گفت: دوره دکترای کشاورزی هسته‌ای برای نخستین بار در کشور در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان راه‎اندازی شده که از ابتدای مهرماه سال جاری با سه دانشجو فعالیت خود را آغاز می‌کند.
 

رحمانی تصریح کرد: دوره فیزیولوژی دام، دکترای بیماری شناسی با گرایش قارچ شناسی، جنگلداری به معنای مدیریت جنگل، یک دوره حفاظت وفرسایش خاک که این فرسایش از معضلات نوار شمالی استان است و دوره دکترای خاک شناسی با گرایش شیمی و حاصلخیزی خاک از جمله این رشته هاست.
 

وی با اشاره به پنجاه و پنجمین سالگرد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گفت: در این سالگرد دو همایش برگزار می شود که نقش دانشگاه در توسعه زیرساخت‎های اقتصادی و اجتماعی مشخص خواهد شد.
 

به گفته وی، در این دانشگاه 24 دوره کارشناسی، 43 دوره کارشناسی ارشد و 10 دوره دکترا وجود دارد و سه هزار و 800 دانشجو در این مقاطع مشغول به تحصیل هستند.

 

پایان پیام/

کد خبر 53484

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha