به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمدرضا حاجیبابایی، عصر روز گذشته (30 تیر)در جلسه هماندیشی سالانه کمیتههای استانی همکاری آموزش و پرورش با حوزههای علمیه در تالار شهید آوینی با اشاره به توصیه های مقام معظم رهبری در ارتباط با مسئله آموزش قرآن به دانشآموزان گفت: سال گذشته و در دوره ابتدایی مقطع سوم دبستان یک ماه ابتدایی به آموزش قرآن اختصاص داده شد که در این راستا شاهد تاثیرات قابل توجهی در این زمینه شدیم.
وی افزود: امروز بیشترین ظرفیت برای کار در حوزه قرآنی در حوزه آموزش و پرورش وجود دارد و در حال حاضر این سازمان و وزارتخانه آمادگی لازم برای پذیرش ایدهها و افکار ناب در حوزه نظام تعلیم و تربیت اسلامی را داراست.
وزیرآموزش و پرورش با اشاره به اینکه اعتبارات آموزش و پرورش با در نظر گرفتن اعتبارات عمرانی در حدود 14 هزار میلیارد تومان است، اذعان داشت: آنچه که مسلم است حوزه آموزش و پرورش با توجه به گستردگی حیطه وظایف این حوزه نیازمند همکاری سایر بخشها است چرا که این امر میتواند نقش بسزایی در پیشبرد اهداف این سازمان داشته باشد.
وی توانمندسازی را از جمله اهداف اصلی وزارت آموزش و پرورش دانست و گفت: توانمندسازی تنها به دانشآموزان اختصاص ندارد و در این راستا باید برای توانمندسازی معلمان و اولیای دانشآموزان نیز برنامهریزیهای لازم صورت گیرد.
حجتالاسلام محیالدین بهراممحمدیان، معاون وزیر آموزش و پرورش نیز درادامه جلسه هم اندیشی با اشاره به شکلگیری آموزش و پرورش مدرن در کشور گفت: شکلگیری ابتدایی آموزش و پرورش در کشور بر مبنای اندیشههای مستشارانی بود که برای امور کشور برنامهریزی میکردند و بر این اساس شکلگیری آموزش و پرورش در کشور بیاعتنا به مبانی اسلامی و نیازهای واقعی مردم و جامعه ایرانی بود.
وی افزود: سند برنامه درسی ملی نقشه کلان آموزش و پرورش است که با توجه به ضرورت این موضوع میتوان از آن به عنوان قانون اساسی در حوزه آموزش و پرورش یاد کرد.
معاون وزیر آموزش و پرورش تحول بنیادین در نظام آموزشی کشور را گفتمان غالب در نظام آموزشی کشور عنوان کرد و افزود: ایجاد تحول در نظام آموزشی در آغاز از مطالبات مقام معظم رهبری از نظام آموزشی بود که امروز و در حال حاضر با اجرایی شدن تحول بنیادین در آموزش و پرورش کشور اکنون در فرایند اجرایی شدن این تحول قرار داریم.
پایان پیام/
نظر شما