همایش ملی «صدف کوثر» در ۱۴ محور فراخوان مقاله شد

خبرگزاری شبستان: حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی با بیان این که با بیان این که جایگاه حضرت خدیجه(س) به درستی شناخته نشده است، گفت: همایش ملی صدف کوثر با پیام شفاهی مقام معظم رهبری(مدظله)، حضور آیت‌الله جوادی آملی و دیگر مراجع و علمای اسلام برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی محمدی، دبیر علمی همایش ملی صدف کوثر امروز (24 فروردین) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در تالار صدر مجتمع آ»وزش عالی امام خمینی (ره) برگزار شد، عنون کرد: همایش «صدف کوثر» با هدف تبیین شخصیت حضرت خدیجه (س) به همت جامعه المصطفی العالمیه در اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود.

 

دبیر علمی همایش ملی صدف کوثر با بیان این که جایگاه حضرت خدیجه (س) در میان مسلمانان از جمله شیعه و سنی به درستی شناخته نشده است، اظهار داشت: دبیرخانه همایش از یک سال گذشته تلاش‌های زیادی در برگزاری هر چه باشکوه تر این همایش کرده است.

 

برگزاری پیش‌نشست همایش صدف کوثر/همایش ملی صدف کوثر برگزار می‌شود

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی بیان داشت: دبیرخانه همایش ملی «صدف کوثر» جهت برگزاری همایش علمی قوی در این خصوص، پیش نشست این همایش را در بهمن سال گذشته برگزار کرد که حدود 700 نفر در این همایش حضور داشتند.

 

وی اظهار داشت: همایش ملی «صدف کوثر» در روز پنج شنبه (29 مهر) به همت جامعه برگزار می‌شود و مراکز دیگر از جمله جامعه الزهرا مشارکت دارند؛ همایش در دو روز برگزار می‌شود، یک بخش از همایش در مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) و بخشی نیز در جامعه الزهرا برگزار می‌شود.

 

فراخوان مقاله در همایش ملی صدف کوثر در 14 محور

 

دبیر علمی همایش صدف کوثر با اشاره به این که اقداماتی جهت برگزاری همایش ملی صدف کوثر صورت گرفته است، گفت: فراخوان مقاله در 14 محور مختلف از جمله زیست نامه حضرت خدیجه (س)، منزلت حضرت خدیجه (س) نزد پیامبر (ص)، جایگاه حضرت خدیجه (س) در آثار خاورشناسان و همچنین حضرت خدیجه (س) و همسران پیامبر (ص) برگزار شد.

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی افزود: حضرت خدیجه (س) و فرزندان، نقش حضرت خدیجه (س) در گسترش اسلام، بررسی تراث علمی و روایی حضرت خدیجه (س)، حضرت خدیجه (س) در روایات و زیارات، خدیجه کبری (س) و ایثار اموال، الگوهای رفتاری حضرت خدیجه (س)، حضرت خدیجه (س) در ادبیات فارسی، کتاب‌شناسی حضرت خدیجه (س) و همچنین حضرت خدیجه (س) در منابع اهل سنت  از دیگر محورهای همایش است.

 

آغاز همایش ملی صدف کوثر با پیام شفاهی مقام معظم رهبری (مدظله)

 

وی یادآور شد: جهت برگزاری همایش صدف کوثر با سخنرانان و علما رایزنی‌هایی صورت گرفته است و در گام نخست خدمت رهبری رسیدیم و توضیحاتی در این مورد داده شد.

 

دبیر علی همایش ملی «صدف کوثر» افزود: مقام معظم رهبری (مدظله) استقبال زیادی از این همایش کردند و همایش ملی صدف کوثر با پیام شفاهی و تصویری مقام معظم رهبری (مد ظله) آغاز می‌شود.  

 

حضور آیت الله جوادی آملی در همایش ملی صدف کوثر

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی اضافه کرد: آیت الله جوادی آملی زمانی که از موضوع همایش مطلع شدند، موافقت خود را برای حضور در این همایش اعلام کردند، همچنین آیت الله صافی گلپایگانی نیز از این همایش استقبال کردند و پیام ایشان در این همایش قرائت می‌شود.

 

وی با بیان این که دو دبیرخانه اجرایی و علمی جهت برگزاری همایش صدف کوثر ایجاد شده است، عنوان کرد: دبیرخانه علمی متشکل از 10 نفر است که مباحث علمی همایش را پشتیبانی می‌کنند، دبیرخانه اجرایی نیز کارهای اجرایی همایش را عهده دار هستند.

 

مشارکت اهل سنت در برگزاری همایش صدف کوثر

 

دبیر علمی همایش ملی صدف کوثر در خصوص انتشار مقالات ارسال شده به دبیرخانه اظهار داشت: مقالات ارسال شده به دبیرخانه در مجموعه و موسوعه ای به چاپ می‌رسد.

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی تصریح کرد: اقدام دیگری که در برگزاری همایش صدف کوثر صورت گرفته است، مشارکت اهل سنت است، فراخوان مقاله به نمایندگی‌های جامعه الزهرا در خارج از کشور ارسال شده است تا از آثار آنها نیز استفاده شود.

 

15 تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال مقالات به دبیرخانه همایش صدف کوثر

 

وی با بیان این که همایش ملی «صدف کوثر» در اواخر مهر سال جاری برگزار می‌شود، یادآور شد: با بیان این که تا کنون، 25 مقاله به دبیرخانه رسیده است، مهلت ارسال مقالات تا 15 تیرماه است و علاقمندان می‌توانند موضوعات خود را به دبیرخانه ارسال کنند.

 

دبیر علمی همایش ملی صدف کوثر تصریح کرد: امروز دشمن سه تخریب از جمله تخریب اعتقادات و باورها، تخریب روح امید و همچنین تخریب وحدت اسلامی را ساماندهی می‌کند و ما در همایش ملی صدف کوثر، با حفظ وحدت به تبیین شخصیت آن حضرت می‌پردازیم.

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی بیان کرد: دبیرخانه همایش به 10 پژوهشگر دینی سفارش مقاله داده شده است تا مقالات ارزنده ای در این همایش ارائه شود.

 

وی عنوان کرد: تأثیر فیلم بسیار بیشتر از سخنرانی و یا رسانه نوشتاری است و می‌تواند تأثیرهای فراوانی در این خصوص داشته است و این همایش می‌تواند زمینه ای برای ارائه مقالات ارزشمند در خصوص زندگی نامه حضرت خدیجه (س) و استفاده از این مقالات جهت تهیه فیلم نامه و تهیه فیلم زندگانی حضرت خدیجه (س) باشد.

 

 

کد خبر 535805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha