تدوین سند دانشگاه کارآفرین/ جذب سالانه ۱۳۰ دانشجوی مقطع دکتری

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: دانشگاه ها باید در افزایش ارزش افزوده نقش داشته باشند و به سمت تجاری سازی یافته های پژوهشی حرکت کنند که برای همین منظور سند دانشگاه کارآفرین سال گذشته در این دانشگاه تدوین شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علی نجفی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، امروز (31 فروردین) در مراسم افتتاح دفتر استاندارد سازی در این دانشگاه گفت: با گسترش آموزش عالی و نیازهای کشور، دانشگاه ها به سمت پژوهش و تحقیقات سوق داده شدند و در سال های اخیر دانشگاه نسل سوم و کارآفرین به عنوان یک سیاست اصلی از سوی وزارت علوم در دست اقدام و پیگیری قرار گرفت.

 

وی افزود: هدف از طرح این مسئله اینست که دانشگاه ها باید در حوزه کارآفرینی ورود کنند و نقش موثری در تجاری سازی یافته های پژوهشی و تولید ثروت داشته باشند.

 

نجفی با بیان اینکه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان جزو دانشگاه های پیشرو در این زمینه است، خاطرنشان کرد: رسیدن به این هدف بزرگ طی دو سال اخیر در دولت تدبیر و امید تلاش های زیادی صورت گرفته و در این زمینه توانستیم بسترهای لازم را برای تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم فراهم کنیم.

 

وی یادآور شد: سال گذشته به همت اساتید و اندیشمندان در بخش های مختلف دانشگاه و بهره گیری از نظرات همه ذینفعان در خارج دانشگاه، توانستیم سند دانشگاه کارآفرین در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی را تدوین کنیم.

 

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان گفت: این سند مبنای کار ما قرار دارد و در این بین به دنبال برقراری ارتباط و پیوند با سایر سازمان ها و دستگاه ها هستیم و برای این کار هم به دنبال عقد تفاهم نامه هستیم و می خواهیم که ارتباط ایجاد شده زنده و پویا و مستمر باشد.

 

وی با بیان اینکه 38 درصد دانشجویان این دانشگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی تحصیل می کنند، گفت: سالانه 120 تا 130 دانشجوی مقطع دکتری در این دانشگاه پذیرش می شوند و در حال حاضر نیز حدود 500 دانشجو در این مقطع در دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

 

نجفی تصریح کرد: حضور این دانشجویان فرصت مغتنمی است تا دستگاه ها نیازهای خود را اعلام کنند تا ما نیز بتوانیم  در قالب پروژه های تحقیقاتی به آنها کمک کنیم.

 

وی اظهار کرد: اعتقاد ما اینست که پروژه های تحقیقاتی ما نباید در کتابخانه ها خاک بخورد برای همین تلاش داریم این  ظرفیت های علمی پنهان را به سمت اجرایی شدن سوق بدهیم.

 

 

 

کد خبر 537484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha