ارزش هر مدیری به خدماتی است که ارایه می دهد

خبرگزاری شبستان: مدیر خدمتگزار مردم را بیشتر از مقام خود دوست دارد لذا در موقع لازم مقام را فدای مردم می کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، مدیریت و کارمندی با نظارت محمدحسین فلاح به همت محمد علی بخشی هفدهمین کتاب از مجموعه فقه و زندگی است که به بایسته های اخلاقی و احکام مدیران و کارمندان اختصاص یافته است. این کتاب در 88 صفحه به قیمت 3000 تومان از سوی انتشارات بهار دلها چاپ و روانه بازار کتاب شده است.

 

بر اساس دین مبین اسلام مدیر و کارمند خدمتگزار کسی است که انسان ها را در رسیدن به هدف و شناخت الگو و مسیر هدایت و استفاده بهتر از نعمت های خدادادی کمک کند. در رأس این مدیران، انبیا و اولیای الهی هستند. ارزش هر مدیری به خدماتی است که ارایه می دهد نه به خاطر امکاناتی که استفاده می کند به همین دلیل باید مورد بازخواست قرار گیرد.

 

کتاب " مدیریت و کارمندان " شامل دو بخش با عناوین بایسته ها و آسیب های اخلاقی مدیریت و کارمندی و احکام مدیریت و کارمند است. بخش اول شامل فصولی با عناوین بایسته های اخلاقی مدیریت و کارمندی، توجه به نتایج خدمتگزاری و آسیب های خدمتگزاری است.

 

استخدام، کار، حقوق و امکانات، کم کاری و گرفتن حقوق اداری، استفاده از بیت المال و مال عمومی، هدایا، سفارشات، اضافه کاری، حق الناس، توصیه و سفارش، مالیات و عوارض و انفال و مال عمومی عناوین بخش دوم کتاب مدیریت و کارمندی است.

 

در قسمتی از این کتاب آمده است: مدیر خدمتگزار مردم را بیشتر از مقام خود دوست دارد لذا در موقع لازم مقام را فدای مردم می کند زیرا ارزش باغ را به گل های آن می داند. در بین فرایض و سنن کمتر عملی داریم که در فضیلت و ثواب به زیارت امام حسین (ع) برسد. با وجود این مسئله در اخبار دیده ام که ثواب به آوردن حاجت مومن برتر از ثواب زیارت حضرت سیدالشهدا (ع) است. نخستین علامت خدمتگزاری این است که اول به دیگران فکر کند بعد به خود حتی بالاتر اینکه، خدمتگزار باید از نیاز همنوعان خود آگاه باشد و خود را در دسترس آنها قرار دهد تا آنان بتوانند نیازهایشان را از او طلب کنند.

 

در بخش دیگری از کتاب " مدیریت و کارمندی " می خوانیم: بهترین زمان خدمتگزاری از جهت خدمتگزار ایام جوانی است زیرا قدرت انجام کار و نشاط بالاست. همچنین ساده تر و با زحمت کمتری مقدمات خدمتگزاری که همان تهذیب نفس است، حاصل می شود. امام صادق (ع) فرمودند" نیازمندی که به من مراجعه کند ، من زود جاجت او را برآورده می کنم از ترس اینکه مبادا او بی نیاز شود و این کار نیک از دستم برود".

 

 

کد خبر 537592

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha