به گزارش خبرگزاری شبستان، «حوا فسینی» نویسنده مسلمان در مطلبی در روزنامه هافینگتن پست آمریکا نوشت: من یک زن مسلمان و یک شهروند آمریکایی هستم. من برای بیان انتخاب مذهبی آزادانه خود، حجاب بر سر دارم اما در عین حال به خاطر داشتن حجاب، بسیاری با من بدرفتاری می کنند. از پسران محله که زمان خارج شدن از خودروام با من مواجه می شوند تا رفتار بد دیگر رانندگان و عابران پیاده و کارفرمایانی که از من می خواهند حجابم را بردارم. اینها تجارب من به عنوان یک زن مسلمان سیاه پوستی است که در آمریکا زندگی می کند.
دیگر زنان مسلمانی که در آمریکا زندگی می کنند نیز تجارب یکسانی دارند. به تازگی، از «ابتهاج محمد» که نخستین زنی است که با حجاب اسلامی به نمایندگی از آمریکا در بازی های المپیک 2016 شرکت می کند، خواسته شده که حجاب خود را بردارد.
در 25 مارس سال 2016، شبکه ان بی سی گزارش داد که یک افسر پلیس از یک زن مسلمان در یک کتابخانه در واشنگتن دی سی خواسته است حجاب خود را بر دارد. شاهدان گزارش دادند که این افسر خواستار آن شده که یا این زن حجابش را بردارد یا کتابخانه را ترک کند.
در حادثه مشابه، در ماه سپتامبر سال 2015، یک گارد امنیتی به من دستور داد برای تطابق عکس کارت شناسایی ام حجابم را بردارم. من اعتقاد دارم که این درخواست ناشی از جهل مردم در مورد پوشش اسلامی نیست، بلکه به دلیل اسلام هراسی و این اعتقاد غلط در غرب است که حجاب نمادی از ظلم و ستم و نه یک انتخاب توسط زنان مسلمان است. این اعتقاد که زنان مسلمان خودشان حجاب را بر نمی گزیند، خطرناک و مشکل ساز است.
بسیاری در آمریکا معتقدند زنان مسلمان به اجبار حجاب بر سر دارند اما آنها غافل از این موضوع هستند که این افراد خودشان این پوشش را بر می گزینند. این زنان نباید به خاطر انتخابشان مورد آزار و اذیت قرار بگیرند و صدمه ببینند. تقاضا از یک زن برای برداشتن حجابش به دلیل استمرار اسلام هراسی است. این مشکل ساز است چرا که بی حرمتی به باورهای بنیادین زنان مسلمان و نادیده گرفتن حقوق قانونی آنها محسوب می شود.
وقتی از من خواسته شد حجابم را از سر بردارم، احساس طرد شده و انزوا به من دست داد چرا که با من مانند یک آمریکایی رفتار نمی شد. من احساس نمی کنم که به باورهای من همچون دیگر باورها و اعتقادات در آمریکا احترام گذاشته شود.
باید برای کارمندان و افرادی که قدرتی در جامعه دارند کنفرانس های آموزشی، کارگاه ها و جلسات آموزشی بیشتری گذاشته شود تا به آنها نحوه برخورد با زنان محجبه آموزش داده شود. این ممکن است به کاهش آزار و اذیتی منتهی شود که در حال حاضر آمریکایی های مسلمان با آن مواجه هستند.
زنان مسلمان در آمریکا نباید تحقیر شوند و به دلیل هویت دینی خود به حاشیه رانده شوند. آزادی مذهبی و عدم تبعیض نژادی چیزی است که آمریکا در جهان همواره از آن دم می زند. من اولین زن مسلمان آمریکایی نیستم که از من خواسته شده حجابم را از سر بردارم، اما آرزو دارم آخرین فرد باشم.
نظر شما