به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر شکر الله سلمان زاده، رئیس مرکز بهداشت خوزستان و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، امروز(7 اردیبهشت) در همایش تجلیل از فعالان و خیرین عرصه که در تالار شهدای این دانشگاه برگزار شد، گفت: هفته سلامت فرصتی است که یک سری آموزش ها را در حوزه سلامت ارائه دهیم و مسائلی که در بین مردم فراموش شده، را یادآوری کنیم.
وی با اشاره به روز ملی سوئیچ واکسن سه ظرفیتی فلج اطفال، افزود: خوشبختانه در آستانه ریشه کنی فلج اطفال در کشور هستیم و در حال حاضر به مرحله حذف رسیدیم که معتقد هستیم طی چند سال آینده این امر محقق می شود و تاکنون یکی از سوئیچ ها حذف شده و واکسن از سه ظرفیتی به دو ظرفیتی رسیده است.
دکتر سلمان زاده، امنیت و سلامت را دو مسئله بسیار مهم در زندگی هر انسانی دانست و تصریح کرد: بحث امنیت را حوزه انتظامی و نیروهای مسلح بر عهده دارند و با تلاش شبانه روزی نه تنها در داخل بلکه در خارج از مرزها فعالیت می کنند تا ما در آرامش باشیم و این را به وضوح لمس می کنیم.
وی با بیان اینکه سربازان گمنامی نیز هستند که در عرصه سلامت فعالیت می کنند و سلامتی را به مردم هدیه می دهند، اضافه کرد: سلامتی بزرگترین نعمتی است که خداوند به انسان عطا فرموده و امروز دورافتاده ترین روستاها و شهرهای کشور دارای خانه بهداشت هستند و اگر هم وجود ندارد توسط تیم های سیار پوشش داده می شوند.
رئیس مرکز بهداشت خوزستان، با تاکید بر اینکه خوشبختانه هیچ فردی در کشور ما زندگی نمی کند که از مراقبت های اولیه سلامت محروم باشد، عنوان کرد: گستردگی سلامت فقط مربوط به حوزه جغرافیایی نمی شود و بسیاری از همکاران ما در آن سوی مرزها هم فعالیت می کنند.
وی با اشاره به اینکه در اربعین حسینی، بسیاری از همکاران ما در کادر بهداشت و درمان برای حفاظت از سلامت زائران آنها را تا آن سوی مرز همراهی کردند، ادامه داد: همچنین در کشورهای هم مرز مثل افغانستان، پاکستان، عراق و... نیز برنامه های مختلفی در حوزه سلامت همچون مبارزه با مالاریا و فلج اطفال انجام می شود و خدمات ارائه می دهند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، خاطر نشان کرد: اگر به تاریخ ارائه مراقبت های سلامت نگاه کنیم می بینیم که در سال های اخیر چقدر در این حوزه ها فعال بودیم و این امر به برکت حضور فعالان و خیرین عرصه سلامت ایجاد شده است.
وی یاد آور شد: در گذشته برای توزیع واکسن در روستاها با مشکلاتی مواجه بودیم و مردم از این امر استقبال نمی کردند ولی امروز به مطالبه مردم تبدیل شده و نشان می دهند توجه و اهمیت دادن به حوزه سلامت فرهنگ سازی و نهادینه شده است.
نظر شما