به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، علی اکبر جعفر علی، از اساتید حوزه و دانشگاه پیش از ظهر امروز(12 اردیبهشت)،در جمع طلاب مدرسه علمیه زهرای مرضیه(س) در نشستی اخلاقی با هدف شناخت فضایل اهل بیت عصمت و طهارت(ع) گفت: طبق آنچه در روایات و مفاتیح می بینیم ماه رجب دو چیز را بیشتر از بقیه ماه ها در بر دارد، یکی استغفار با صیغه های مختلف آن و دیگری سوره «قل یا ایها الکافرون» است.
وی افزود: ماه رجب معروف به ماه ولایت است و برای اینکه انسان بتواند در ولایت جایی برای خودش داشته باشد، ابتدا باید تبرّی داشته باشد و این یک قاعده عقلی است.
وی با اشاره به کفر دشمنان اهل بیت(ع) اظهار داشت: علی(ع) فرمودند «کدام نشانه است برای خدا که از من بزرگ تر باشد، ولی دشمنان، این روایت را پوشاندند و کافر شدند» پس اصل کفر و شرک اینها هستند، سندش هم قرآن و جامعه کبیره است.
جعفر علی افزود: «و هو کل شیء احصیناه فی امام مبین» و هر چیزی را شمارش کردیم در امام مبین، امام مبین، علی(ع) است و تمام چیزهایی که به آن «شی ء» می گویند، در وجود امام شمارش می شود.
استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: امام مبین از مرثیه ظاهری و مرضی امام بالاتر است، برای همین است که امروز می گوییم امام مبین امام زمان(عج) است، امور و اراده الهی از خدا صادر می شود و هر کس بخواهد هر چیزی را پیدا کند باید به در خانه ی اهل بیت(ع) برود.
وی با تاکید بر اینکه هر چیزی خواست خداست، ولی رضای خدا نیست، چرا که رضای خدا این است که انسان به قرب برسد تصریح کرد: اصلا ما در این عالم آمده ایم که اهل بیت(ع) شناخته شوند و قرآن از اول تا آخر آمده است که تعریف اهل بیت(ع) را بکند.
وی با بیان اینکه مقام ولایت مقام نفس است و در مقام نفس، چیزها ظهور و بروز پیدا می کند گفت: انسان ها دو رکن مقام عقل و مقام نفس دارند.
جعفر علی افزود: مقام عقل نشانه وحدت است و مقام نفس نشانه، پیامبر(ص) می فرمایند «بعد از من مؤمنین به علی(ع) شناخته می شوند و من و علی پدر و مادر امتیم.»
وی در پایان گفت: لقبی داریم به نام بقیه الله که اسم کل چهارده معصوم است، ولی در وجود امام زمان(عج) چند خصوصیت وجود دارد که به امام زمان(عج) «بقیه الله» گفته می شود.
وی تصریح کرد: «بقیه» یعنی با حق، چون خدا اسمش «الباقی» است، لذا چهارده معصوم هم که مظهر اسم باقیند، مظهر دیگران می شوند، پس هر کجا بقا دارد خدا خواسته است.
جعفر علی در پایان افزود: اگر انسان بفهمد که ملائکه اعمال او را در مقام نوری امام، می بینند مقداری به اعمالش مراقبت دارد، شما اهل بیت(ع) را بشناسید چرا که خداوند فقط به اهل بیت(ع) شناخته می شود. معرفت اهل بیت(ع) محبت می آورد و محبت هم اطاعت را، اینکه ما اطاعت نداریم محبّتمان ضعیف است، محبت که ضعیف باشد، معرفت هم ضعیف می گردد.
نظر شما