به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از خبرگزاری رویترز، سیاستمداران آلمانی از هر طیفی از اقدام حزب راست افراطی آلمان به دلیل تصویب برنامه ضد اسلامی انتقاد کردند.
حزب راست گرایان افراطی «گزینه جایگزین برای آلمان» (AFD) روز یکشنبه طرح خود را برای ممنوعیت استفاده از نمادهای اسلامی همچون، مناره برای مساجد، پخش اذان و پوشش کامل صورت در زنان تصویب رساند.
حزب دموکرات مسیحی به رهبری «آنگلا مرکل» در صدر منتقدان از این اقدام قرار گرفتند.
«آرمین لاشت» معاون رئیس حزب دمکرات مسیحی فدرال (CDU) به تلویزیون ARD گفت: «آنچه حزب گزینه جایگزین برای آلمان انجام داده، توهین به تمامی مذاهب است.»
او گفت: «آنها اسلام را به عنوان یک بخش خارجی در آلمان در نظر گرفتند. این اقدام برای حزب دموکرات مسیحی که ایمان دارای معنی است، تفرقه افکنی و شگفت انگیز است.»
«کاترین گورینگ-اکارت» رهبر حزب سبز اقدام حزب گزینه جایگزین برای آلمان را «ارتجاعی» توصیف کرد و این حزب را به تقسیم جامعه با اسلام هراسی متهم کرد.
نظر سنجی ها محبوبیت حزب گزینه جایگزین برای آلمان را تا 14 درصد نشان داده که یک چالش جدی برای حزب مرکل و دیگر احزاب پیش از برگزاری انتخابات فدرال سال 2017 محسوب می شود. آنها هر گونه ائتلاف با حزب گزینه جایگزین برای آلمان را رد کرده اند.
حزب گزینه جایگزین برای آلمان در پارلمان فدرال در برلین هیچ نماینده ای ندارد اما در نیمی از 16 مجموعه دولت منطقه ای آلمان نماینده دارد.
مرکل گفته است قانون اساسی آلمان آزادی دین را برای همه تضمین کرده و اینکه اسلام بخشی از آلمان است.
آلمان نزدیک به 4 میلیون مسلمان یعنی در حدود 5 درصد از کل جمعیت این کشور را دارد. رهبران اجتماعی از سیاستمداران خواسته اند تا اطمینان حاصل کنند که هیچ جامعه دینی با هیچ نوع محرومیتی مواجه نشوند و اسلام به عنوان «دشمن» تعریف نشود.
«الکساندر گاولند»، که حزب گزینه جایگزین برای آلمان را در ایالت شرقی براندنبورگ رهبری می کند، گفت: «مسلمانان هنوز هم می توانند فرائض خود را در آلمان انجام دهند. مسلمان در آلمان می توانند دین خود را بدون مناره نیز دنبال کنند.»
«ایمن مازیک» رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان، این اقدام را «یک برنامه اسلام هراسی» دانست که هیچ کمکی به حل مشکلات نمی کند و تنها کشور را تقسیم می کند.
نظر شما