احدجاوداني، مديكل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران امروز (14ارديبهشت) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري با بيان اينكه اقتصاد و توسعه قدرت اقتصادي با رويكرد اسلامي از ضروريات تعالي كشور محسوب مي شود، عنوان داشت: اقتصادمقاومتي، اقتصادي برپايه آموزه هاي ديني و قرآني و عامل مهمي در مبارزه با تحريم هاي ظالمانه عليه انقلاب اسلامي ايران است.
وي با اشاره به نقش مهم مساجد در عرصه هاي مختلف جامعه اسلامي كه زمينه ساز توسعه و گسترش فرهنگ و تمدن اسلامي بوده، گفت: اين جامعيت با حضور امامت و پيشوايي روشن، فعال و زمان شناس محقق خواهد شد.
دبيركانون هاي فرهنگي هنري مساجد مازندران از اعزام 85ائمه جماعات مساجد مازندران از بين يكهزار و 30 كانون فرهنگي هنري استان براي حضور در اين دوره آموزشي از 27-30ارديبهشت ماه جاري در شهر مقدس قم جهت تجهيز ائمه جماعات به سلاح معرفت و استدلال، تبيين گفتمان اقتصادمقاومتي با محوريت مسجد طراز اسلامي خبر داد وافزود: اين دوره آموزشي در چهار مرحله چهار روزه به صورت متمركز در قالب كلاس آموزشي، كميسيون(مباحثه گروهي) و همايش و با هدف تبيين قناعت، ساده زيستي، اصلاح الگوي مصرف، حمايت و مصرف توليدات داخلي از منويات رهبري(دامت بركاته) برگزار مي شود.
جاوداني با بيان اينكه ائمه جماعات و روحانيون مازندراني به همت كانون هاي فرهنگي هنري مساجد اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي مازندران در اين دوره آموزشي حضور مي يابند، يادآورشد: مراحل ثبت نام و ساماندهي اين گروه اعزامي از سوي كانون هاي فرهنگي هنري مساجد استان صورت گرفته است.
عالي ترين مقام فرهنگي مازندران گفت: در پايان اين دوره گواهي شركت و هداياي نقدي به رسم يادبود به جهت قدرداني از اين روحانيون و ائمه جماعات مساجد استان براي اهتمام ويژه نسبت به تحقق منويات رهبري(مدظله العالي) اهدا مي شود.
وي با اشاره به ضرورت شناخت عرصه هاي سياسي، اجتماعي، فرهنگي و اقتصادي در شرايط كنوني براي مديريت در مسجد، اظهار داشت: امسال نيزبا توجه به نقش بارز مساجد در مديريت بازار و اقتصاد همانند صدر اسلام، ائمه جماعات استان در دومين دوره آموزشي سفيران آسماني در قم حضور مي يابند.
جاوداني با تاكيد اينكه اموري همچون توجه به مشكلات آموزش رفتارهاي اقتصادمقاومتي به مردم و به ويژه بازاريان و كسبه مسلمان و طرح و ترويج مسايلي نظير توجه به مشكلات و نيازمندي هاي ساير مسلمين، نداشتن غش در معاملات، عدم احتكار و گرانفروشي، انصاف و عدالت در تجارت و... نمونه هايي از آموزه هاي كاربردي اقتصادي است كه بايد از تريبون مساجد ترويج و تبيين شود، يادآورشد: حداكثر سن شركت كنندگان در اين دوره آموزشي 45سال تعيين شده است.
وي بيان داشت: ترويج انفاق، صدقات، آموزش كاربردي كسب روزي حلال، هدايت ثلث اموال مردم و فرهنگ سازي براي مصارف صحيح اموال محرومين و درگذشتگان از طريق كمك و راهنمايي مردم براي تنظيم وصيت نامه ها و... از نكات اساسي كه مي توان براي تبيين و اصلاح شيوه هاي اصلاح الگوي مصرف براي نيل به اقتصاداسلامي و بستر سازي فرهنگي براي تحقق منويات رهبري دراين خصوص مورد توجه مساجد و ائمه جماعات باشد.
جاوداني خاطرنشان كرد: آشنايي با اصول و مباني كارتشكيلاتي در مسجد، مسجد طراز اسلامي، مرزباني فرهنگي، معنويت انقلابي، مهارت هاي برنامه ريزي فرهنگي و قرآني با محوريت مسجد، شيوه هاي جذب جوانان به مسجد و فعاليت هاي ديني، اقتصادمقاومتي، جمعيت، خانواده، امربه معروف و نهي از منكر، نماز، عفاف و حجاب، كارافريني و بصيرت افزايي از جمله سرفصل هاي محتوايي دوره آموزشي سفيران آسماني است.
وي، اهميت بخشي به كاركرد اصلي نماز و قرآن در مسجد، حركت در جهت احياي كاركردهاي مسجد طراز اسلامي، آموزش در راستاي ارتقاء كيفي مديريت بهتر مسجد را از جمله اهداف برگزاري اين دوره آموزشي برشمرد و گفت: تقويت و ايجاد توانايي در برقراري ارتباط بهتر با افراد مسجدي و جامعه پيراموني در جهت جذب حداكثري، تقويت تعامل سازنده و ارتباط عميق تر ائمه جماعات با اعضاي كانون و فعاليت هاي آنها، ابلاغ مأموريت هاي موضوعي ستادعالي كانون هاي فرهنگي هنري مساجد به مأمومين مسجدي از ديگر اهداف برگزاري دوره آموزشي سفيران آسماني است.
نظر شما