به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد خبری سی و سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره این مسابقات وتاثیرات آن گفت: در مسابقات بیشتر شاهد یک جو رقابتی هستیم و این جو رقابتی از مسابقات شهرستانی ، استانی و کشوری آغاز شده و تا بخش بینالمللی ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه از این حیث نیاز به برگزاری مسابقات و رقابتهای قرآنی وجود دارد، افزود: خوشبختانه در این حیث در بالاترین سطح شاهد برگزاری مسابقات بودهایم و روز به روز بر این سطح نیز افزوده شده است.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آشنایی فعالان قرآنی کشورهای مختلف اسلامی با یکدیگر را از دیگر خروجیهای مسابقات بینالمللی عنوان کرد و ادامه داد: این موضوع باعث تبادل نظرات بسیار مفیدی خواهد شد، ضمن اینکه شرکت کنندگان در مسابقات از آخرین تحولات حوزه قرائت و حفظ قرآن کریم نیز بهرهمند خواهند شد.
حشمتی همچنین در مورد تأثیر مسابقات بینالمللی قرآن بر گسترش فهم و تدبر در قرآن کریم در جامعه خاطرنشان کرد: البته در سطح مسابقات داخلی رقابتهایی را در زمینه مفاهیم و تدبر در قرآن کریم شاهد هستیم که در گسترش فهم و تدبر در قرآن در جامعه و جوانان بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات قرآن انطباق کاملی با گسترش فهم و تدبر در قرآن در جامعه خواهد داشت، اظهار داشت: خود قرائت و حفظ قرآن کریم در ابتدا همراه با تدبر بوده است. لذا نوع قرائتها باید همراه با تدبر باشد. فعالیتهایی که در حاشیه مسابقات انجام میشود میتواند بر گسترش فرهنگ تدبر و درک مفاهیم قرآن کریم در جامعه اثرگذار باشد.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در مورد تأثیر این مسابقات در بیداری اسلامی عنوان کرد: مشارکت تعداد زیادی از جوانان قرآنی کشورها مختلف اسلامی و حضور در این کنگره عظیم قرآنی میتواند آثار زیادی در بیداری امت اسلامی داشته باشد.
حشمتی در پایان تاکید کرد: صدور بیانیه پایانی مسابقات میتواند یکی از گزینههایی باشد که با استفاده از آن تلاشی هر چند کوچک در بیداری اسلامی امتها ایفا کرد.
نظر شما