به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، سید محمود موسوی، مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع دستی لاله جین امروز(15 اردیبهشت) در نشست شورای جهانی صنایع دستی با انجمن های علمی و تخصصی اتحادیه و فروشگاه داران لاله جین گفت: تعاونی سفال لاله سازان در سال 1981 میلادی با تعداد 200 نفر عضو تشکیل شده و هدف از آن ترویج مشارکت، همکاری، تأمین نیازهای عمومی و شغلی تولیدکنندگان صنایع دستی بوده است.
وی افزود: تهیه مواد اولیه مرغوب، سوخت مورد نیاز و حضور در نمایشگاه های تخصصی صنایع دستی، تبلیغ و بازاریابی برای تولید اعضاء، نفوذ در بازارهای داخلی و خارجی باعث شده تعداد اعضاء اتحادیه به730 نفر برسد.
وی تصریح کرد: امروز1200 نوع انواع ظروف سفالی و گلدان در شهر لاله جین ساخته می شود و مواد اولیه مورد نیاز از این شهر تامین می شود.
وی تصریح کرد: علیرغم اینکه کشور در تحریم اقتصادی بود ولی هنرمندان سفال سازان لاله جین موفق شدند آمار میزان صادرات را افزایش دهند و همین عامل موجب نمونه شدن صادر کنندگان این شهر و افزایش اشتغال در استان شود.
دریافت حقوق کارگران کارگاه های صنایع دستی برپایه حقوق قانون کار است
علی مالمیر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: تلاش براین است که نمایندگان یونسکو از ظرفیت سفال به لحاظ طراحی و خلاقیت مشاهده کنند.
وی افزود: استان همدان سراسر جاذبه است اما با توجه به اهداف سفر نمایندگان یونسکو تاکید بر ارزیابی شهر لاله جین در شهر سفال داشتند و بیشتر بر بازدید از شهر متمرکز شدیم.
وی تصریح کرد: تمامی کارکنان و هنرمندان در کارگاه های صنایع دستی لاله جین برپایه حقوق قانون کار مصوب مجلس شورای اسلامی دریافت می کنند.
نظر شما