به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ سید عباس دانایی شامگاه (17 اردیبهشت) در جلسه بررسي مشكلات واحدهاي صنعتي و توليدي شهرستان سمنان از فعال بودن بيش از ۳۳۰ واحد صنعتي و توليدي در شهرستان سمنان بر اساس آمار سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خبرداد و خواستار ايجاد يك بانك اطلاعاتي از واحدهاي توليدي و صنعتي فعال، نيمه فعال و تعطيل جهت اولويت قرار دادن واحدهاي نيازمند به بسته هاي حمايتي در شهرستان سمنان شد.
وی با اشاره به اینکه دولت یازدهم برنامه هاي توسعه رونق اقتصادي را با رويكرد حمايت از توليدكنندگان و سرمايه گذاران را در دستور كار خود قرار داده است گفت: آسيب شناسي مشكلات موجود واحد هاي صنعتي به منظور رفع موانع و مشكلات در مسير رشد و توسعه از اهداف این نشست است.
دانایی با تاکید بر اهتمام دستگاههاي متولي در بسترسازي لازم براي اشتغال پايدار در شهرستان سمنان ادامه داد: طرح هاي حمايتي شركت هاي خدماتي (آب و برق و گاز) بايد به مديران واحدهاي توليدي و صنعتي اطلاع رسانی شود.
فرماندار شهرستان سمنان از اجراي طرح هاي حمايتي توسط اين شركتهاي خدماتي در ازاي تغيير الگوي مصرف و بهينه سازي مصرف انرژي خبر داد و گفت: اطلاع رساني و آگاه سازي مديران واحدهاي صنعتي با اينگونه طرح ها ضروري است.
دانایی با تشکر از زحمات تولیدکنندگان و تأکید بر حمایت از آنان در رفع مشکلات موجود در مسیر تولید گفت: رونق اقتصادی نیاز به حمایت بیشتر مسئولان دارد و این امر عاملی مهم در دستیابی به خودکفایی و تثبیت اقتدار نظام جمهوری اسلامی در عرصههای بینالمللی خواهد بود.
وی برگزاري نشست هاي مستمر بين سرمايه گذاران و مديران دستگاههاي اجرايي مرتبط را در راستاي رفع مشكلات ضروري و بيان داشت: هيچ واحد توليدي در شهرستان سمنان وجود ندارد كه بدليل بدهي آب و برق و گاز تعطيل شده باشد.
دانایی خواستار فراهم کردن بستر برگزاري همايش ها و جلسات متعدد با موضوع آگاه سازي مديران واحدهاي صنعتي و توليدي در مديريت واحدها در شرايط مختلف اقتصادي جامعه شد.
رفع مشكلات كارگري، پيگيري اقساط و تسهيلات سرمايه درگردش و تسهيلات جديد بانكي، رفع موانع مالياتي واحدهاي توليدي از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود كه فرماندار شهرستان سمنان دستورات لازم را به دستگاههاي ذيربط ابلاغ کرد.
نظر شما