به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، هوشمند صفایی مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی خوزستان امروز(21 اردیبهشت ) در شورای اشتغال استان در استانداری خوزستان گفت: به منظور بررسی، تصویب و راهبری برنامه های اقتصاد مقاومتی و نظارت بر عملیات اجرایی آنها، ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی تشکیل می شود.
وی با بیان اینکه ستاد مرکزی راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی به ریاست رئیس جمهور تشکیل می شود، افزود: براساس مصوبات این ستاد مقرر شده است ستاد مشابهی در استان ها با مسئولیت استاندار و عضویت دستگاه های ذی ربط تشکیل شود.
صفایی خاطر نشان کرد: در این راستا دستگاه های اجرایی استان موظفند برنامه های عملیاتی اقتصاد مقاومتی خود را تهیه و به ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی ارائه کنند.
وی اضافه کرد: همچنین بر اساس دستور دولت و بر اساس ابلاغيه ای كه به شورای اشتغال اين استان داده شده تمام دستگاه های استان برای تشكيل ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی، بايد نمايندگان خود را به سازمان صنعت، معدن و تجارت معرفی كنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان با اشاره به فعالیت های این ستاد تصریح کرد: اصلاح مديريت، تامين منابع و رفع نياز و مشكلات از جمله كارهايی است كه برای دستيابی به اقتصاد مقاومتی بايد در برنامه كاری تمام دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
وی همچنین به بنگاه های راکد و غیر فعال اشاره کرد و با تاکید بر ضرورت تلاش برای فعال شدن آنها بیان کرد: تشكيل بنگاه های كوچك اقتصادی و بازگشت بنگاه های راکد و غیر فعال به چرخه تولید از دیگر تاکیدات و ابلاغات دولت در راستای توسعه اشتغال در کشور است.
صفایی در بخش دیگر سخنان خود به روند فعالیت بانک ها اشاره کرد و گفت: متاسفانه بانک های استان خوزستان در زمینه پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی عملکرد قابل قبولی ندارند و در میان دیگر بانک های استان بسیار ضعیف هستند.
وی با اشاره به جذب تنها 26 درصد از مجموع اعتبارات استان ادامه داد: اعتبارات مشاغل خانگی هر سال در جلسات شورای اشتغال استان بررسی می شود اما تاکنون آمار و ارقام تسهیلات قرض الحسنه پرداختی به این مشاغل بدون تغییر بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خوزستان خاطر نشان کرد: در استان هایی همچون اصفهان و خراسان رضوی اعتبارات مربوط به مشاغل خانگی به صورت 100 درصدی پرداخت شده است.
وی ادامه داد: این درحالی است که در خوزستان از 14 میلیارد تومان اعتبار متعلق به مشاغل خانگی تنها 43 درصد از آن توسط بانک ملی پرداخت شده است.
سیده فرانک موسوی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان نیز در این نشست از وضعیت ایجاد فرصت های شغلی برای بانوان خوزستان گله کرد و اظهار داشت: تعداد زيادی از متقاضايان مشاغل خانگی از جامعه بانوان خوزستانی هستند اما در این راستا تحقق قابل قبولی رخ نداده است.
وی با تاکید بر ضرورت پیگیری بسياری از مشاغل خانگی حوزه زنان در كارگروه اشتغال تصریح کرد: زنان هم می توانند عضو شورای اشتغال استان باشند و به این ترتیب خواستار عضويت امور بانوان در كار گروه اشتغال هستم.
نظر شما