سازمان های مردم نهاد در حفظ محیط زیست فعال تر باشند/ جلوی تخریب طبیعت خوزستان گرفته شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست استانداری خوزستان با اشاره به نقش سازمان های مردم نهاد اظهار داشت: این سازمان ها با توسعه فعالیت های زیست محیطی خود می توانند در حفظ محیط زیست خوزستان نقش بسزایی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج‌ الله خبیر، سرپرست استانداری خوزستان امروز(25 اردیبهشت) در مراسم آغاز به کار پنجمین جشنواره بین المللی فیلم سبز گفت: حفاظت از محیط زیست در راستای داشتن دنیایی توام با آرامش ضروی است.

 

وی با اشاره به اینکه رابطه انسان و محیط زیست از ابتدای آفرینش وجود داشته، تصریح کرد: اما دخالت ‌های بی ‌رویه انسان ‌ها در طبیعت که مصداق فردی است که بر شاخه درخت نشسته و درخت را از ریشه قطع می کند، امروزه افزایش یافته است.

 

خبیر، با تاکید بر ضرورت حفاظت از محیط زیست افزود: چنانچه در این زمینه توجهی نداشته باشیم با شرایطی مواجه خواهیم شد که مشکلات متعدد زیست محیطی را رقم خواهد زد و طبیعت پیرامون ما دچار خسارت های فراوانی خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه جبران خسارت های وارد شده به محیط زیست بسیار سخت و گاهی غیر ممکن خواهد بود، اضافه کرد: وقتی چرخه حیات از سوی انسان ها مورد تعرض قرار گیرد جبران آن به راحتی امکان پذیر نخواهد بود و مختل شدن این چرخه سبب از بین رفتن بسیاری از گونه‌ های گیاهی و جانوری می شود.

 

سرپرست استانداری خوزستان خاطر نشان کرد: جلوگیری از نابودی تالاب ها و رودخانه ها و رفع آلودگی آنها در استان خوزستان به منظور حفظ محیط زیست ضروری است.

 

وی به تخریب طبیعت خوزستان در سال های گذشته اشاره کرد و اذعان داشت: بیابان ها و زیستگاه های خوزستان در گذشته های نه چندان دور برخوردار از وجود گله های آهو و گوزن متعدد بودند اما متاسفانه اکنون این جانوران فقط در مناطق حفاظت شده یافت می شوند.

 

خبیر عنوان کرد: بسیاری از گونه های گیاهی و جانوری در دوره انقلاب صنعتی نابوده شده و فعالیت های صنعتی، تبعاتی چون مصرف بالای انرژی، افزایش دما و مشکلات متعدد دیگر در طبیعت ایجاد کرده است.

 

وی با اشاره به ضرورت انتقال فرهنگ توجه به محیط زیست به نسل‌های آینده اظهار کرد: باید نسلی تربیت شوند که به گیاهان و جانوران علاقه داشته و معتقد باشند که بدون این ها زمین جای مناسبی برای زندگی نیست.

 

سرپرست استانداری خوزستان یاد آور شد: کاستی ‌هایی در برخورد ما با محیط زیست وجود دارد که این کاستی ها ناشی از عدم درک ما از محیط زیست است.

 

وی تاکید کرد: در این زمینه باید به وسیله آموزش صحیح و آگاهی ‌بخشی از محیط زیست حمایت شود و فرهنگ حفاظت از محیط زیست را به نسل های آینده منتقل کنیم.

 

وی همچنین با اشاره به نقشی که سازمان های مردم نهاد در این راستا می توانند داشته باشند، ابراز کرد: هیچ اقدامی در جهت حفاظت از محیط زیست بدون مشارکت مردم امکان ‌پذیر نخواهد بود و باید فضایی ایجاد شود که سازمان ‌های مردم‌ نهاد مدافع محیط زیست هر چه بیشتر در جامعه ایجاد شوند.

 

خبیر با بیان اینکه نقش این سازمان‌ ها، جلب مشارکت مردم در فعالیت‌ های زیست محیطی مهم است، گفت: این نهادها باید دامنه فعالیت خود را گسترش دهند چراکه افزایش اعضای این سازمان‌ ها باعث ایجاد نیرویی عظیم به منظور رسیدن به اهداف زیست محیطی خواهد شد. 

 

کد خبر 543830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha