نمادهای شهری با مباحث معنوی و معرفت رضوی فاصله معناداری دارند

خبرگزاری شبستان:گودرزی دیباج با بیان این که نمادهای شهری با مباحث معنوی و معرفت رضوی فاصله معناداری دارند، گفت: جشنواره نمادهای شهری رضوی در نظر دارد که در حوزه زیباسازی شهری، آثار با نگاه هنری و دینی خلق شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، گودرزی دیباج، مدیر هنرهای تجسمی حوزه هنری کشور امروز (27 اردیبهشت) در نشست خبری دومین جشنواره ملی نمادهای شهری رضوی که در شهرداری قم برگزار شد، اظهار داشت: دومین جشنواره ملی نمادهای شهری رضوی از سری برنامه های چهاردهمین جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع) در قم برگزار می‌شود.

 

دبیر تخصصی دومین جشنواره ملی نمادهای شهری رضوی بیان کرد: ما تا رسیدن به یک گویش و جریان در نمادهای شهری با نگاه به مباحث معنوی و آنچه که در حوزه معرفت رضوی به دنبال آن هستیم، فاصله معناداری داریم.

 

گودرزی دیباج افزود: جریان حجم سازی و تجسمی نیز با این ماجرا فاصله جدی تری دارد که این مسأله به بحث‌های بنیانی در حوزه شهری و مباحث شهرداری بر می‌گردد.

 

هنرمندان و پژوهشگران حوزه هنرهای تجسمی به رویکردهای مذهبی و دینی روی بیاورند

 

وی اظهار امیدواری کرد که جشنواره رضوی و نمادهای شهری بتواند انتظار عمومی انقلاب اسلامی را در قم برآورده کند و هم جامعه هنرمندان و هم جامعه پژوهشگران کشور در حوزه هنرهای تجسمی به رویکرد دینی و مذهبی روی آورند.

 

مدیر هنرهای تجسمی حوزه هنری کشور با بیان این که این جشنواره با نگاه تولید و خلق اثر برای حضور در اماکن شهری برگزار می‌شود، تصریح کرد: معرفت افزایی باید از حوزه جشنواره ای به معابر عمومی بیاید و نمونه سازی و الگوسازی در قالب فاخر ارائه شود.

 

المان‌های شهری با نگاه هنری و دینی خلق شوند/ مکتب هنری دینی را در حوزه زیباسازی پایه‌گذاری کنیم

 

گودرزی دیباج ادامه داد: المان‌های شهری باید علاوه بر معرفت افزایی به زیباسازی شهری کمک کند و با نگاه نو و خلاقانه آثاری خلق شود.

 

وی تأکید کرد: ما نگاه جشنواره ای صرف به این جشنواره نداریم، بلکه در نظر داریم که در حوزه زیباسازی شهری، آثار با نگاه هنری و دینی خلق شود و مکتب هنری دینی را در حوزه زیباسازی پایه‌گذاری کنیم تا شهرهای دیگر نیز از آن استفاده کنند.

 

دبیر تخصصی دومین جشنواره ملی نمادهای شهری رضوی اظهار داشت: نگاه کیفی در بسیاری از المان‌ها قرار گرفته است، اما ممکن است که در طراحی المان‌ها این مسأله نشان داده نشود.

 

گودرزی دیباج عنوان کرد: سابقه المان سازی یک بحث جوان در استان قم است و ما سعی داریم که این بحث را بومی سازی کنیم تا در استان نهادینه شود.

 

 

کد خبر 544359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha