به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، یوسف رستمی، رییس دانشگاه علمی کاربردی واحد کردستان، امروز (4 مرداد) به مناسبت هفته ملی مهارت و فناوری در جمع خبرنگاران گفت: در بیش از 80 کشور جهان حدود 30 تا 40 درصد آموزش های عالی، نظری و بقیه مهارتی و عملی است در صورتیکه در کشور ما بیشتر آموزش ها نظری است.
وی تصریح کرد: هم اکنون بیشتر مسئولان عالی کشور به این نتیجه رسیدند که این روش و سبک آموزشی موجود پاسخگوی نیاز جامعه نیست.
رستمی در ادامه افزود: با توجه به آمارهای موجود حدود 80 درصد از افراد جویای کار مهارت کافی برای احراز شغل ندارند.
رییس دانشگاه علمی کاربردی واحد کردستان اظهارداشت: متاسفانه امروزه بیشتر دانشجویان دانشگاهها به دلیل عدم داشتن مهارتهای لازم پس از فارغ التحصیلی جذب بازار کار نمی شوند.
رستمی، توجه به مهارت آموزی را از اولویتهای اساسی این دانشگاه عنوان کرد و افزود: بر اساس آمارها در حال حاضر فارغ التحصیلان مراکز علمی کاربردی کمترین مشکل اشتغال را در کشور دارند.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 46 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی در این دانشگاه فعال است و از مهر سال جاری هم در 20 رشته دانشجو پذیرش می شود.
رستمی از جمله رشته های جدید مقطع کاردانی این دانشگاه را شامل نقشه کشی صنعتی، آب شناسی گرایش آب های سطحی، مددکاری اجتماعی، تبلیغات و بازاریابی، خدمات گمرکی و.. ذکر کرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: امسال در هفت رشته کارشناسی جدید شامل امور شعب بانک ها، بیمه، عمران آب و فاضلاب، مدیریتict، مکانیک خودرو، حقوق گرایش ارشاد در امور مدنی و آسیب شناسی گرایش پیشگیری از اعتیاد دانشجو پذیرش می کنیم.
رییس دانشگاه علمی کاربردی واحد کردستان خاطرنشان کرد: دانشگاه علمی کاربردی با اولویت دهی به رشتههای مهارتی زمینهای فراهم کرده است که افراد بتوانند در رشتههای مورد علاقه خود و متناسب با نیازهای منطقه تحصیل کنند.
رستمی، آمار دانشجویان شاغل به تحصیل در این دانشگاه را چهار هزار و 763 نفر ذکر کرد و گفت: از زمان آغاز به فعالیت این دانشگاه تاکنون، یک هزار و 800 فارغ التحصیل داشته ایم.
پایان پیام/
نظر شما