اقدامات فرهنگی وقرآنی  شامل سه ضلع است

خبرگزاری شبستان:رئیس دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مثلث اقدامات فرهنگی و قرآنی در کشورشامل نظام،حاکمیت و مردم است.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری شبستان از سمنان؛ مهدی قره شیخلو امروز(29 اردیبهشت)درمراسم تجلیل از فعالان قرآنی استان سمنان، با اعلام این مطلب ادامه داد: زمانی که این سه ضلع مثلث مسئولیت خود را در برابر هم  خوب انجام دهند در اشاعه فرهنگ قرآنی بین اقشار مختلف جامعه موفق خواهیم شد.

 

وی با بیان اینکه زمانیکه دولت، مردم و نظام اسلامی یک هدف را دنبال کرده و زمینه توسعه فعالیت های قرآنی و حمایت از قرآنیان را در دستور کار قرار دهند موفقیت قرآنی بدست می آید.

 

قره شیخلو با اشاره به اینکه مردم نیز به غیر از دولت وظایفی را در برابر قرآن برعهده دارند اظهار داشت: همانگونه که امروز مردم ما میلیاردها تومان برای عزاداری سالار شهیدان  امام حسین(علیه السلام ) در محرم و صفر خرج می کنند، می توانند در زمینه اشاعه فرهنگ قرآنی نیز این اقدامات را در دستور کار داشته باشند تا شاهد اشاعه بیش از پیش فرهنگ قرآنی در بین مردم به ویژه در مناسبت هایی مانند ماه مبارک رمضان باشیم.

 

وی  استفاده از ظرفیت‌های مردمی و خیران را از برنامه‌های اصلی دارالقرآن‌ها دانست.

 

سازمان دارالقرآن‌الکریم در تحولات قرآنی کشورنقش بسزایی دارد

وی به جایگاه تعیین‌کننده سازمان دارالقرآن‌الکریم در تحولات قرآنی کشوراشاره داشت و گفت: امروز بسیاری از تصمیمات مهم قرآنی کشور با حضور سازمان گرفته می‌شود و نقش آن در فعالیت‌های قرآنی کشور به گونه‌ای است که نادیده گرفتن این مجموعه قرآنی عملا برای هیچ نهادی مقدور نیست.

 

رئیس دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی تصریح با بیان اینکه دشمنان شب و روز برنامه‌ریزی می‌کنند تا جوانان را از دین و قرآن جدا کنند اضافه کرد: لازم است با این تهدید و نفوذ مبارزه شود؛ چرا که اگر در یک جبهه قرار نگیریم دشمن از روزنه ما استفاده می‌کند.

 

قره شیخلو با تأکید به اینکه آنچه همه نقشه دشمنان را خنثی می‌کند، پناه بردن به قرآن است، اضافه کرد: انس با قرآن برای انسان مصونیت آور است.

 

اجرای برنامه های قرآنی با تصویب اعتبارات خوب می تواند حربه ای مناسب در مقابل تهدیدات فرهنگی دشمنان باشد

رئیس دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی تخصیص اعتبارات این نهاد را لازم دانست وافزود: اعتبار 200میلیارد تومانی پارسال که از سوی مجلس شورای اسلامی برعهده دولت گذاشته شد با توجه به مشکلات اعتباری، حتی یک ریال از آن نیز تحقق نیافت.

 

 وی با اظهار امیدواری از اینکه امسال  بتوانیم با تخصیص این اعتبارات برنامه های قرآنی را به اجرا در آوریم بیان داشت: اجرای برنامه های قرآنی با تصویب اعتبارات خوب می تواند حربه ای مناسب در مقابل تهدیدات فرهنگی دشمنان باشد که امروز بنیان فرهنگی جامعه اسلامی ما را نشانه گرفته اند.

 

رئیس دارالقرآن الکریم سازمان تبلیغات اسلامی از برنامه‌ریزی برای اجرای برنامه های مختلف در سال جاری خبر داد و گفت: تأثیرات فعالیت‌های قرآنی باید در حوزه‌های اجتماعی، خانواده و ارتباطات انسانی دارای نتایج مشهود و ملموسی باشد.

 

قره شیخلو با اشاره به پیش بینی ۶۰برنامه قرآنی برای سال جاری، افزود: این برنامه ها در قالب۱۰ سرفصل توسط سازمان تبلیغات اسلامی برنامه ریزی و برای اجرای آن ۹ میلیارد تومان مصوبه مجلس شورای اسلامی در نظر گرفته شده است.

 

قره شیخلو از فعالیت در فضای مجازی و  آموزش  مجازی توسط دارالقرآن الکریم خبر داد و بیان داشت: ۵۰ عنوان دوره های آموزشی و تخصصی در سازمان تبلیغات اسلامی برنامه ریزی شده که با امضاء ۱۶ تفاهم نامه در سال گذشته با دستگاه ها، نهادها و دانشگاه ها با محور پژوهش امسال اجرا می شوند.

 

برای نهادینه کردن فرهنگ قرآنی امروز به سه کار نیازمندیم

رئیس دارالقرآن الکریم به تاکید مقام معظم رهبری در تربیت ۱۰میلیون حافظ قرآنی،نیز اشاره کردو گفت: این موضوع  مطالبه ای جدی از سوی معظم له است و زمانی به این امر دست خواهیم یافت که فرهنگ قرآنی در جامعه وجود داشته باشد و مردم قرآن را در مراحل زندگی شان درک و حس کنند.

 

قره شیخلو با بیان اینکه برای نهادینه کردن فرهنگ قرآنی امروز به سه کار نیازمندیم ادامه داد: تلاوت روزانه قرآن کریم ، تدبر در آیات کلام الله مجید و قرآنی بودن فکر و عملمان نیاز وضروری است.

 

وی افزود: با انجام این سه مهم در زندگی فرد فرد جامعه، می توانیم شاهد تجلی رفتار و کردار قرآنی در سطح جامعه و به خصوص در بین نسل جوانی باشیم که امروز تحت فشار بدترین تهدیدات و هجمه های فرهنگی دشمنان اسلام هستند.

 

کد خبر 545095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha