نجات خلیج گرگان ۵۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد/ گلستان نیازمند ویژه بینی در تخصیص اعتبارات است

خبرگزاری شبستان: استاندار گلستان گفت: خشک شدن خلیج گرگان برای دو استان گلستان و مازندران یک تهدید جدی است که نجات آن از این وضعیت ۵۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اینچه برون، حسن صادقلو، استاندار گلستان، امروز (30 اردیبهشت) در جلسه شورای اداری استان که در پایانه مرزی اینچه برون برگزار شد، گفت: خلیج گرگان مانند دریاچه ارومیه در حال خشک شدن است که تهدید جدی برای استان های گلستان و مازندران خواهد بود.

 

وی افزود: دو کانال چاپاقلی و خوزینی مسدود شده که برای نجات خلیج باید بازگشایی شود و اعتباری 50 میلیاردتومانی نیاز دارد که در مرحله اول می توانیم با 5 میلیارد تومان کار را آغاز کنیم.

 

استاندار گلستان با بیان اینکه گلستان دچار گپ تاریخی از برخی از موقعیت های دولت و نظام بوده است، گفت: استان ما بهره ای از دلارهای 7 و 150 تومانی نبرده است و حتی در برخی رویکردهای تملک دارایی به صورت درصدی افزایش داده می شود در حالیکه باید توازن بخشی ایجاد کند. اعتبارات ماده 180 هم به 31 استان تخصیص یافت در حالیکه باید استان های محروم دیده می شدند.

 

وی با تاکید براینکه در تخصیص اعتبارات، با ویژه بینی دولت گپ تاریخی جبران شود، افزود: در اولین سفر آقای نوبخت قرار بود تخصیص ها 10 درصد افزایش داشته باشیم اما محقق نشد.

 

وی گفت: در بحث گردشگری هم دارای موقعیت های منحصر به فردی هستیم. ما در این استان دیوار تاریخی گرگان را داریم که می تواند هویت کشور ما در دنیا باشد.

 

صادقلو با بیان اینکه گلستان یکی از استان های اسیب پدیر از خسارات سیل است، خاطرنشان کرد: در ردیف متفرقه ای که برای سیل باز شد گلستان حذف شد در حالیکه طی 30 سال گذشته 110 سیل داشتیم که اخرین مورد آن موجب وارد آمدن 185 میلیارد تومان خسارت به استان شد. در همین راستا طرح جامع مدیریت سیل در استان تهیه شده که امیدواریم در دولت پیگیری و دارای ردیف اعتباری شود.

 

استاندار گلستان در خصوص زهکشی اراضی شمالی استان، گفت: 280 هزار هکتار از اراضی مطالعه شده استان نیازمند زهکشی است که در سفر دولت زهکشی 22 هزار هکتار به تصویب رسیده است. اما نمی خواهیم این کار سال های زیادی طول بکشد و امیدوارم دولت توجه ویژه ای داشته باشد.

 

وی تصریح کرد: در صورتی که این اراضی زهکشی شود 600 هزارتن به ظرفیت تولید گندم در استان افزوده می شود که گلستان را به رتبه نخست کشور می رساند.

 

صادقلو گفت: با اینکه گندم گلستان دارای کیفیت بالایی است اما فقط 250 هزارتن آن در استان باقی می ماند و بقیه بدای کیفیت بخشی گندم سایر مناطق کشور خارج می شود و ارزش افزوده آن نصیب ما می شود.

 

کد خبر 545259

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha