به گزارش خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی در مراسم گردهمایی سراسری کارشناسان مالی و اداری دبیرخانه های استانی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور که صبح امروز (چهارشنبه) در محل ستاد عالی این کانون ها برگزار شد، با اشاره به اینکه باید در ذیل خدمت رسانی در دو مسیر علم و معنویت حرکت کنیم، گفت: این دو، محوری است که اسلام از ما می خواهد، چنانچه در آیه 66 سوره مائده در زمینه معنویت می فرماید «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا آمِنُوا» و در آیه 114 سوره «طه» در مورد علم و آگاهی می فرماید « رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا» بنابراین کسی که می خواهد پیامبر (ص) را الگو قرار دهد باید چنین رویکردی داشته باشد.
وی با بیان اینکه حرکت در مسیر علم پایان ندارد و نباید قطع شود، اظهار کرد: همانگونه که نبی مکرم اسلام فرمودند «اطْلُبُوا الْعِلْمَ مِنَ الْمَهْدِ إِلَى اللَّحْد» اهل ایمان هرگز نباید تن به وضعیت موجود دهند و همواره باید تلاش کنند تا به مقاطع علمی بالاتری دست یابند. شهید احمدی روشن دانشمند هسته ای از جمله افرادی بود که در کنار ارتقای علم و آگاهی نسبت به معنویت نیز اهمیت ویژه ای قایل می شد به گونه ای که همسرشان تعریف می کردند که او به محض شنیدن صدای اذان خود را به مسجد می رساند تا نمازش را در مسجد اقامه کند.
دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه خطاب به کارشناسان اداری مالی دبیرخانه های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، گفت: به عنوان افرادی که در زمینه مسجد فعالیت داریم باید از نظر معنوی و علمی ارتقاء یابیم چرا که در این سنگر ارزشمند و بی نظیر قرار گرفته ایم تا به مسجد خدمت کنیم.
سلیمانی در ادامه به آیه 86 سوره مبارکه «ص» اشاره کرد و گفت: در این آیه از زبان پیامبر (ص) عنوان می شود «قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُتَكَلِّفِينَ» «بگو مزدى بر اين (رسالت) از شما طلب نمی كنم و من از كسانى نيستم كه چيزى از خود بسازم و به خدا نسبت دهم» این آیه را همواره باید مد نظر قرار دهیم، آیا پیامبر(ص) که از مردم اجر و مزدی نمی خواست زندگی اش متوقف شد و معیشت او دچار تزلزل گردید؟ پیامبر (ص) به رسالت خود ادامه داد و هرگز مزدی نخواست بنابراین به طور خاص ما که در مسیر خدمت به مسجد فعالیت می کنیم باید با پیروی از سیره آن حضرت در مسیر زندگی و کار از اخلاص و تلاش های دائمی غفلت نورزیم. بی تردید این رویکرد نصرت الهی و حمایت مردم را به همراه خواهد داشت.
وی در ادامه به نشانه های افراد «متکلف» اشاره کرد و گفت: پیامبر (ص) در توصیف متکلفین آنان را دارای سه نشانه دانسته و می فرمایند «للمتكلف ثلاث علامات؛ يتملق اذا حضر و يغتاب اذا غاب و يشمت بالمصيبه» «انسان متکلف سه نشانه دارد؛ در برابر ديگران به جاى بيان صريح حقايق چاپلوسى کرده و پشت سر آنان غيبت می کند و در گرفتاری های روزگار، زبان به عيب جويى و نكوهش ديگران می گشايد و نارسايی ها و مشكلات و تقصيرها را به گردن ديگران مى اندازد.»
وی در پایان اظهار کرد: ما به عنوان خادمان مسجد باید علاوه بر ارتقای علم و معنویت، همواره «نظم و انضباط» را به عنوان امام و راهنمای خود قرار دهیم و برای ساختن ایرانی آباد، سرافراز و دین مدار بکوشیم و دعا کنیم.
نظر شما