به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، فرید محبی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) استان کهگیلویه و بویراحمد، امروز (8 خرداد) در بازدید از نمایشگاه توانمندی های زنان سرپرست خانوار این استان، گفت: دین مبين اسلام همواره انسانها را به تلاش و كوشش و كسب روزي حلال و استفاده از دسترنج خود تشويق كرده است.
محبی، اظهار داشت: اين نهاد نیز با الهام از تعاليم دین اسلام، توانمندسازی خانواده های تحت پوشش با اجرای طرح های خودكفايي و اشتغال زایی را در راس برنامه هاي خود قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سال گذشته تاکنون دو هزار و 297 طرح برای مددجویان اجرا شده، یادآور شد: از این تعداد 639 طرح اشتغال برای زنان سرپرست خانوار اجرا شده است.
این مسئول حمایتی کهگیلویه و بویراحمد، اعتبار طرح های اشتغال اجرا شده در سال گذشته را بیش از 279 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از این مبلغ 46 میلیارد و 519 میلیون ریال برای اشتغال زنان سرپرست خانوار هزینه شده است.
وی گفت: بانوان با دریافت تسهیلات اشتغال زایی در حال فعالیت های اقتصادی در زمینه های صنایع دستی همچون خیاطی، قالی بافی، گلیم بافی، عروسک سازی و سایر طرح های اشتغال هستند که خود بیانگر ایفای نقش کمیته امداد در بهبود وضعیت اقتصادی این خانواده هاست.
محبی، به رویکرد این نهاد در خصوص ایجاد اشتغال خرد و خانگی برای مددجویان اشاره و عنوان کرد: پایداری طرح های اشتغال کمیته امداد یکی از بارزترین ویژگی این طرح هاست که در بهبود وضعیت معیشتی، حمایتی و توانمندسازی خانوارهای تحت حمایت نقش مهمی دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) استان کهگیلویه و بویراحمد، برگزاری کلاس های آموزشی فنی و حرفه ای را از دیگر برنامه های این نهاد در حوزه اشتغال برشمرد و افزود: در سال گذشته چهار هزار و 896 نفر از مددجویان تحت حمایت در کلاس های آموزشی فنی و حرفه ای شرکت کردند که از این تعداد، سه هزار و 164 نفر (65 درصد) زنان سرپرست خانوار بوده اند.
وی افزود: کمیته امداد جهت تشویق، تداوم و توسعه اشتغال ایجاد شده توسط این بانوان، در مواقع برگزاری نمایشگاه ها با دعوت از آنان جهت نمایش توانمندی های خود در نمایشگاه ها، به آنها در فروش و بازاریابی تولیدات خود کمک می کند.
محبی، با اشاره به نظارت مستمر کمیته امداد بر نحوه اجرای طرح های اشتغالی که از سوی زنان سرپرست خانوار اجرایی می شود، گفت: به منظور پایداری طرح های اجرایی شده، ناظران فنی کمیته امداد بر مراحل قبل، حین و بعد از اجرای شغل توسط مددجویان نظارت می کنند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (رحمه الله تعالی علیه) استان کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه از ابتدای تاسیس کمیته امداد استان تاکنون، تعداد 26 هزار و 951 طرح اشتغال توسط این نهاد اجرا شده، گفت: از این تعداد طرح اشتغال نه هزار و 819 طرح برای بانوان تحت حمایت اجرا شده است.
شایان ذکر است، تعداد 15 هزار زن سرپرست خانوار، تحت حمایت کمیته امداد استان کهگیلویه و بویراحمد بوده و از خدمات این نهاد بهره مند می شوند.
نظر شما