به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، فرج الله خبیر سرپرست استانداری خوزستان، عصر امروز(۸ خرداد) در مراسم تجلیل از فعالان قرآنی خوزستان گفت: قرآن در جامعه اسلامی باید منتشر شود و رفتارها و اخلاق های افراد قرآنی باشد.
وی با بیان اینکه عمل به قرآن و رفتارهای قرآنی زمینه ساز جامعه سالم است، افزود: در جمهوری اسلامی ایران عمل به قرآن و دستورات قرآنی رمز موفقیت و داشتن جامعه ای سالم و بدون مشکل است.
خبیر تصریح کرد: قرآن کتاب هدایت است و اگر موفق به درک مفاهیم آیات الهی شویم و رفتار و گفتارمان قرآنی باشد، به یقین مشکلات رفتاری جامعه امروز از بین خواهد رفت.
وی ادامه داد: متاسفانه ما از درک قرآن کریم غافل هستیم باید با تمسک به این کتاب الهی برنامه های بیشتری برای ترویج قرآن در جامعه و درک همگانی قرآن فراهم کنیم.
سرپرست استانداری خوزستان با اشاره به نزدیکی به ماه مبارک رمضان گفت: ماه رمضان ماه بهار قرآن است و براین اساس همه دستگاه های اجرایی استان باید تلاش کنند تا برنامه های بهتری به مناسبت این ماه استان اجرا شود.
وی با اشاره به فعالیت مطلوب شورای قرآن در استان خوزستان به ریاست نماینده ولی فقیه در استان و دبیری ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، اظهار کرد: این شوار باید به صورت مستمر نسبت به برگزاری جلسات اقدام کند.
خبیر خاطر نشان کرد: ما باید برای تبلیغ فرهنگ قرآنی پیشنهادهای مطلوب را از مؤسسات دریافت کرده و آنها را مورد بررسی قرار دهیم و برای عملی ساختن پیشنهادهایی که زمینه اجرایی دارند، گام برداریم.
وی همچنین بر ضرورت حضور خیران در فعالیت های قرآنی تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیر گذاری و تحولی که در این راستا رقم می خورد، باید فعالیت خیران قرآنی در سطح استان بیشتر از گذشته باشد.
فعالیت 200 موسسه قرآنی در خوزستان
همچنین در این مراسم حجت الاسلام محمدحسین بلک، مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان از فعالیت بیش از ۲۰۰ مؤسسه قرآنی با امکانات و اهتمام خودجوش مردمی خبر داد.
وی بااشاره به رشد فعالیت های قرآنی در زمان استاندارسابق خوزستان بیان کرد: تعداد قابل توجهی از روستاهای خوزستان دارای خانه قرآن روستایی هستند و موسسات قرآنی در آنجا به امور تخصصی مشغول می باشند.
فاطمه حقیقی مدیرعامل اتحادیه موسسات قرآنی مردمی خوزستان نیز بیان کرد: در کنار فعالیت 200 موسسه قرآنی، ۷۵ خانه قرآن شهری نیز در سراسر استان فعال هستند.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از موسسات قرآنی باسرمایه شخصی فعالیت می کنند، گفت: فعالیت های قرآنی مورد بی مهری واقع شده اند به طوری که در یک سال گذشته ۲۰ مؤسسه قرآنی خوزستان به دلیل مشکل مکان تعطیل شدند.
حقیقی بابیان اینکه در خوزستان حسینیه ها و مساجد بسیاری وجود دارد که میتوان از ظرفیت آنها برای توسعه فعالیت های قرآنی استفاده کرد، خواستار توجه بیشتر به این فعالیت های و موسسات قرآنی شد و افزود: کمیته ای برای رسیدگی به امور قرآنی در استان تشکیل شود تا در نتیجه آن بتوان فرهنگ وقف قرآنی را نهادینه کرد.
گفتنی است؛ در این مراسم از حافظان، قاریان، داوران و برگزیدگان مسابقات قرآنی تسنیم و تلاوت تجلیل و قدردانی شد.
نظر شما