حسن هاشمی در گفتگو با خبرنگار شبستان در بیرجند اظهار داشت: اداره کل فرهنگ و ارشاد استان خراسان جنوبی از مسئولان این دانشکده به عنوان یکی از نهادهای موثر در بحث هنر استان برای شرکت در اتاق فکر پنجمین جشنواره نقاشیخط و حروف نگاری رضوی دعوت کرده است.
وی با اشاره به اینکه جشنواره نقاشیخط و حروف نگاری رضوی در مردادماه برگزار می شود که دانشگاهها تعطیل هستند، افزود: اما توصیه های لازم برای تولید آثار هنری توسط مدیرگروه هنر به دانشجویان ارائه شده است.
رئیس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند به حضور برخی از دانشجویان این دانشکده در ورک شاپ نقاشیخط و حروف نگاری رضوی اشاره کرد و ادامه داد: امیدواریم آثار ۵-۶ نفر از دانشجویان این دانشکده برای حضور در جشنواره آماده شود.
وی افزود: با توجه به تجربه این دانشکده در برگزاری جشنواره های ملی فرش، آمادگی برگزاری جشنواره ملی طراحی فرش رضوی را در بیرجند داریم.
به گفته وی، برگزاری جشنواره های مختلف رضوی، فرصت مناسبی در راستای گسترش ایده های نو و استعدادیابی و پرورش استعدادهای دانشجویان و تشویق آنها به سمت هنرهای دینی است.
هاشمی با اشاره به اینکه هنر می تواند بر جامعه و جامعه می تواند بر هنر تاثیرگذار باشد و این یک نقش دو طرفه است، گفت: دانشکده هنر دانشگاه بیرجند آمادگی تامین داوران این جشنواره ها را در کنار داوران کشوری دارد.
وی با تاکید بر اینکه دانشجویان دانشگاه بیرجند توانمند هستند و تاکنون آثار تولید شده توسط آنها در جشنواره های مختلف انفرادی و گروهی به نمایش گذاشته شده است، ادامه داد: به منظور حضور موثر دانشجویان در پنجمین جشنواره نقاشیخط و حروف نگاری رضوی، فراخوان این جشنواره بر روی سایت دانشکده گذاشته شده است.
وی به وجود دستگاههای متعدد در بخش هنر اشاره کرد و افزود: این موضوع باعث شده است که موازی کاری در این زمینه زیادتر شود که در همین راستا تشکیل یک اتاق فکر دائمی با حضور دستگاههای موثر بر هنر استان از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد استان، دانشکده هنر، انجمن های هنری، حوزه هنری و ... احساس می شود.
رئیس دانشکده هنر دانشگاه بیرجند به مقوله اقتصاد هنر اشاره کرد و گفت: باید برای تحقق اقتصاد مقاومتی؛ در راستای بومی سازی هنر و ایجاد مشاغل خانگی با محوریت تولیدات هنری حرکت کنیم که در این صورت اقتصاد مقاومتی متکی به درون گرایی و تحت تاثیر فرهنگ منطقه خواهد بود.
هاشمی برگزاری جشنواره های رضوی را یک ثروت ملی توصیف کرد و خاطرنشان کرد: اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی در قالب جشنواره های متعدد می تواند بهانه ای زیبا در راستای تکریم و گرامیداشت تولیدکنندگان و پدیدآورندگان آثار هنری باشد.
نظر شما