به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، امید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستن، امروز(12 خرداد) در نشست شورای برنامه ریزی با محوریت بررسی برنامه ششم توسعه گفت: وجه تمایز برنامه ششم نسبت به دیگر برنامه ها برش استانی است.
وی با بیان اینکه در برنامه چهارم و پنجم برش استانی نداشتیم، افزود: اما برنامه ششم برای مناطق و استان ها برنامه ریزی شده و توجه به موضوعات خاص و ناحیه ای از رویکردهای اجرای برنامه است.
حاجتی با اشاره به ضرورت بررسی برنامه های قبلی توسعه، بیان کرد: باتوجه به اینکه تاکنون برش منطقه ای و استانی نداشته ایم، این برنامه ها باید از سوی وزارتخانه ها ارزیابی و بررسی شوند.
وی با تاکید بر ضرورت تلاش برای تحقق برنامه های برنامه ششم توسعه، اذعان داشت: بررسی درصد تحقق برنامه های گذشته با میزان رشد سالانه اعتبارات باید در نظر گرفته شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با اشاره به اهمیت برنامه ششم توسعه تاکید کرد: برای احصا و استخراج چشم اندازهای توسعه استان در تدوین برنامه ششم توسعه کشور باید برنامه ریزی و توجه کافی صورت گیرد.
وی خاطر نشان کرد: از دستگاه های اجرایی خواسته شده شاخص های منطقه، عقب افتادگی ها، مشکلات، فاصله از متوسط کشوری و استانداردهای جهانی و... را در برنامه پیشنهادی خود لحاظ کنند.
حاجتی تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه مقدرات ۵ سال آينده بخش ها و مناطق مختلف رقم می خورد که براین اساس مديران دستگاه های اجرایی بايد اهمیت و اولويت ويژه اي برای تدوین برنامه ششم توسعه استانی لحاظ کنند.
وی همچنین با اشاره به تصویب طرح آمایش سرزمین اظهار کرد: پیشنهاد می کنیم طرح های بزرگ استانی پیش از اجرا در کارگروه آمایش سرزمین مطرح و مصوب شوند و پس از آن مسئله جانمایی و اختصاص زمین به آنها صورت گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این جلسه بر ضرورت تصویب طرح توسعه یک شهرک صنعتی در اهواز با توجه به تقاضاها و مزایا تاکید کرد و بیان داشت: این طرح علیرغم مخالفت 41 درصد اعضای کارگروه به تصویب رسید.
علیرضا لاهیجان زاده، مدیرکل محیط زیست خوزستان یکی از مخالفان تصویب این طرح بود که وجود 300 هکتار از این شهرک در حریم شهرستان اهواز و راه اندازی تاسیسات نفتی و افزایش آلودگی را از دلایل نادرست بودن اجرای طرح و تصویب آن برشمرد.
نظر شما