به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، وجه اله خدمتگزار امروز (13 خرداد) در نخستین کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان، اظهار کرد: باید در بازرسی و کنترلهای که در زمینه کشف و مبارزه با قاچاق کالا در استان است دیدگاه ها برمبنای ارشادی باشد تا برای مردم با تشکیل پرونده و دستگیری بی جهت سوابق سوء ایجاد نشود.
وی با تاکید بر اینکه در بازرسیها باید حرمت و احترام مردم حتماً مدنظر قرار گیرد، افزود: در این خصوص بازرسان و ناظران باید آموزشهای لازم را ببینند.
استاندار خراسان جنوبی برنامه ریزی اجرایی برای جلوگیری از قاچاق کالا را ضروری دانست و گفت: مقام معظم رهبری در خصوص مبارزه با قاچاق کالا به مسئولان فرمودند « منظور از مبارزه با قاچاق کالا، مقابله با کولبرهای ضعیفی که در برخی مناطق اجناس کوچک را وارد میکنند، نیست، بلکه منظور قاچاقچیان بزرگی است که با دهها و صدها کانتینر، اجناس قاچاق، وارد کشور میکنند».
خدمتگزار تاکید کرد: باید با کسانی که به صورت حرفه ای و سازمان یافته قاچاق میکنند و حق مردم را میخورند با جدیت و قاطعیت برخورد شود.
وی با بیان اینکه سود مبادلات مرزی و حاصل از فروش کالای مرزنشینان باید عاید خودشان شود نه عدهای خاص و یا تجار، تصریح کرد: واردات کالا توسط مرزنشینان راهکار دولت برای افزایش درآمد مرزنشینان در بازارچه های مرزی است تا از این راه وضع اقتصادی ساکنان مرزها بهبود یابد.
پرویز عرب زاده، رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در سال جاری اولویت ناجا مبارزه با قاچاق مواد مخدر و کالا است، گفت: در سه ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته کشف مشروبات الکلی 2 درصدف فرآورده های نفتی 81 درصد، پارچه 45 درصد کاهش یافته است.
وی بیان کرد: همچنین در این مدت در مقایسه با مدت مشابه سال 94 کشف کیف و کفش 256 درصد و تجهزات ماهواره ای 3 درصد و برنج یک هزار و 8 درصد افزایش یافته است.
رئیس پلیس آگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه ارزش ریالی کشفیات در سه ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 52 درصد افزایش داشته، افزود: در مدت یاد شده 163 هزار و 690 کیلوگرم برنج قاچاق کشف شده است.
علی تهوری، رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در بحث میوه و تره بار سال گذشته عملکرد خوبی از سوی اتحادیه های صنفی داشتیم، اظهار کرد: بعد از این اقدامات خود اصناف از خرید میوه قاچاق خودداری کردند.
وی با تأکید بر اینکه واحدهای صنفی باید دارای کارت عاملیت فروش محصولات دخانی باشند، گفت: تاکنون 240 کارت به واحدهای صنفی دارای پروانه کسب داده شده و موظف هستند فقط نسبت به عرضه سیگار و سایر محصولات دخانی دارای مجوز، برابر ضوابط ابلاغی اقدام کنند.
رئیس اداره نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: در یک طرح ویژه در ماه جاری با استفاده از تمام توان بازرسی 214 مورد سوله و انبار در استان بازرسی و کددار شدند.
نظر شما