کانون های مساجد بازوان قدرتمند تبلیغ دین/ نبود روحانی مشکل مساجد شهرستان آوج

خبرگزاری شبستان: امام جمعه آوج گفت: فقط یک روحانی در مسجد برای تبلیغ دین کافی نیست و نیاز به بازوانی دارد و کانون های فرهنگی هنری می تواند بازوی قدرتمندی برای این کار باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام سید ضیاء الدین هاشمی صبح امروز (17 خرداد) در نشست با مدیران کانون های فرهنگی هنری شهرستان آوج که در دفتر امام جمعه آوج برگزار شد، بیان کرد: فلسفه کانون های فرهنگی هنری مساجد این است که همه ما در قبال دین خود، خانواده و اطرافیان مسئول هستیم.

 

وی ادامه داد: کار فرهنگی یعنی همان قرآن، عترت و اسلام را در جامعه بین مردم ترویج دهیم و فقط یک روحانی در مسجد برای تبلیغ دین کافی نیست و نیاز به بازوانی دارد و کانون های فرهنگی هنری در کنار دیگر مجموعه ها نظیر بسیج، هیئت امنا و غیره می تواند بازوی قدرتمندی برای این کار باشد که با برنامه های متنوع دختران و پسران را جذب مساجد کند.

 

امام جمعه آوج اضافه کرد: حمله و تهاجم دشمن به سمت اعتقادات، اخلاق و افکار جامعه است و این تهاجم ها افراد پیر و جوان را دربر گرفته است؛ ما در جنگ نرم به سر می بریم که رهبری نیز بر این موضوع تأکید داشته و دارند و بحث نفوذ دشمن نیز در ادامه این جنگ نرم است و دشمن به کسانی می تواند نفوذ کند که در جنگ نرم از دشمن ضربه خوردند.

 

وی عنوان کرد: بنابراین رهبری در دیدار با ائمه جمعه بحث قرارگاه های فرهنگی را مطرح کردند و قرارگاه نیز قطع یقین گردان هایی دارد که یکی از گردان های فرهنگی، کانون های مساجد است و امروز فعالیت در این مسیر یک جهاد فرهنگی است که بر همه لازم است و هر کس در حد توان خود باید به میدان آید.

 

حجت الاسلام هاشمی تصریح کرد: یکی از مشکلات ما در سطح شهرستان و مساجد این است که بسیاری از مساجد روحانی ندارند و برای اینکه کانون ها ناظر و راهنمایی برای حرکت صحیح داشته باشند پیشنهاد می شود هریک با یک روحانی که مورد تائید اداره تبلیغات یا دفتر امام جمعه باشد، ارتباط داشته باشند و یک روحانی چند کانون را زیرنظر داشته باشد.

 

وی تأکید کرد: در روستاهایی که روحانی حضور ندارد وجود این کانون ها ضروری تر است زیرا وقتی روحانی در یک مسجد هست برنامه هایی دارد وقتی جایی یک روحانی نیست این کانون ها هستند که می توانند برنامه های مختلفی را اجرا کنند.

 

امام جمعه آوج با اشاره به استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای تبلیغ دین توضیح داد: ما چه بخواهیم و چه نخواهیم مردم وارد فضای مجازی شدند و بیشتر جوانان در این فضاها هستند به طوری که تلویزیون کنار رفته است بنابراین در مباحث اعتقادی، احکام، اخلاق، احادیث، قرآن و غیره می توان از فضای مجازی استفاده کرد و لازم است به این فضا ورود صورت گیرد تا جوان راهنمایی شود و این از وظایف مهم امروزی است که کانون ها می توانند در این زمینه فعالیت داشته باشند.

 

وی یادآور شد: قطع یقین اگر تلاش کنیم پیروز هستیم و این وعده الهی است و راه های موفقیت با تلاش کردن به روی ما باز می شود همانطور که تاکنون نیز حرکت های خوبی در فضای مجازی صورت گرفته است.

 

در ادامه مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان قزوین اظهار کرد: یکی از اقدامات در حال انجام رتبه بندی کانون های فرهنگی هنری  بر اساس شاخصه های تعیین شده است که سرانه کانون ها بر اساس فعالیت ها و این رتبه بندی تخصیص می یابد.

 

وی ادامه داد: تمام تلاش ما این است که تمام نیازهای یک مسجد در این مجموعه دیده شود و برای مساجد جاذبه و برنامه داشته باشیم و انعقاد تفاهم نامه با کانون ها نیز در راستای بر اساس برنامه عمل کردن در کانون ها است.

 

حجت الاسلام رمضانی تصریح کرد: ما امروز نیاز داریم که مساجدمان به روز باشد؛ ما در فضای مجازی کمتر ورود یافته ایم در صورتی که باید از این فضا و فرصت استفاده کرد و دغدغه اصلی ما ایجاد جاذبه برای حضور جوانان و نوجوانان در مسجد است.

 

وی یادآور شد: اگر کانون های ما در سال 95 در بحث سبک زندگی برنامه بخواهند اجرا کنند حمایت خواهیم کرد.

 

کد خبر 549045

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha